May 222014
 

Hallonketoner gör succé i Sverige. Idén bakom produkten kommer från USA, där Rasberry ketones länge varit en storsäljare som hjälp vid viktminskning. Rasberry ketones har en positiv inverkan på både kroppen och hälsan. Det kan öka din ämnesomsättning och ge dig underbar energi i form av ett vitamintillskott. Dr Oz, den kända tv-doktorn i USA, menar att denna produkt är sensationell ur viktminskningshänseende. Man kan gå ner fem kilo i månaden och ibland mer, enligt honom.
”Det första Rasberry ketones gör är att det går in och får kroppen att bränna glukos, eller socker, och bränner fett, främst i levern […] Det andra, och det viktigaste, är att det saktar ner frigörandet av socker i blodflödet. När du inte har socker som byggs upp i blodflödet, bildas heller inte fett eftersom det är sockret som omvandlas till fett […] När dessa två sätt kombineras får du en samverkande effekt som bränner, blockerar och stoppar fett, men som även är naturlig och säker.”
Hallon2b kopia
Det har i kliniska studier visat sig att hallonketoner ökar både verkan och utsöndringen av adiponectin. Detta är viktigt eftersom adiponectin är ett proteinhormon som kontrollerar ett antal av kroppens metaboliska processer, inklusive glukosregleringen och fettsyra-catabolismen. I teorin fungerar ketoner på sammma sätt som när kroppen utsätts för lågkaloridiet eller fasta. Levern utsöndrar då ketoner som signal till kroppen att börja använda fettreserver som bränsle. Enligt en kinesisk studie från 2012 fanns flera hälsofördelar, inklusive förbättrade kolesterolvärden, insulinkänslighet och mindre fett i levern.

Våra Rasberry Ketones är utvunna ur röda mogna hallon, innehåller inget syntetiskt och inga biverkningar har upptäckts. Hittills har studier endast gjorts på djur och de har varit mycket framgångsrika. Men man får inte ha för bråttom. Erfarenheterna har visat att det kan ta ett tag innan förbränningen sätter i gång – och ger resultat. Man bör nog köra 2-4 månader ihop med motion för att verkligen få resultat. För ketonerna gör inte hela jobbet åt dig. Du måste göra din del också. Mest nytta gör hallonketoner för dig som tränar regelbundet. De ger dig en kickstart i rätt riktning och är en utmärkt partner i din jakt på kilon i sommar.

Mera information hittar du här: www.skippersmart.se/raspberry-ketones/

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 15:18

Sorry, the comment form is closed at this time.