Apr 042014
 

Sockerberoende är ett ämne som engagerar många just nu. Har man ett beroende så är det kanske inte bara att sluta eftersom det då inte handlar om ett vanligt sug. Det handlar om ett beroende, precis som ett drogberoende. Kroppens egna signalsubstanser påverkar oss och gör att vi mår bra och känner oss tillfreds.
Blir du sugen på något sött trots att du dragit ner på godis- och kakätandet? Du är inte ensam. Förklaringen är att vi får i oss socker vi inte märker, den dolda varianten. Kroppen omvandlar nämligen kolhydrater till socker, och kolhydrater finns det gott om. ­Det återfinns i olika substanser i tusentals livsmedel.

Har du ett konstans sug efter socker och sötsaker som du inte kan bli av med? Eller vill du bara testa om du klarar av att bli av med sockersuget på egen hand?
Då är ett hett tips att prova GRÖNA KUREN. Gröna kuren är bra på många sätt. Den lugnar magen och minskar sockersuget. Läs mer>> eller http://www.annaskipper.se/grona-kuren.html

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 15:23

Sorry, the comment form is closed at this time.