Oct 062013
 

Ctron 180x177

Detox – In med ny energi – ut med det gamla!

Kroppen strävar hela tiden efter att vara frisk. Hälsa är ett tillstånd av perfekt balans, där allt i kroppen fungerar som det ska och energin cirkulerar fritt. Att vara frisk är kroppens naturliga tillstånd. Hälsa är också enligt WHO en av våra mänskliga rättigheter.

Kroppens avgiftningssystem såsom lungor, njurar, lever är i dag överstressade.De går på högvarv, vilket ökar bildningen av giftiga omsättningsprodukter och gör att det kan lagras giftiga ämnen i kroppen.

Vi har ett unikt reningssystem men ibland måste vi hjälpa kroppen på vägen med ex en detox. Det räcker inte med ”de fyra vägarna ut” att vi andas, svettas, kissar och bajsar. En utrensning, dvs en detox behöver inte vara så jobbig som många tror. Man behöver inte vattenfasta i 14 dagar, såna metoder kan till och med vara skadliga. Det ska vara  lätt, skönt och befriande att hjälpa kroppen rensa ut. Läs mer i avsnittet Reningsprocedurer.

Detox, utrensning och avgiftning är inget nytt

Detox dvs, utrensning och avgiftning har utövats världen över i flera tusen år. De flesta kulturer har genom tiderna använt olika metoder för detox, utrensning och fasta. Finnarna och turkarna har sin bastu, indianerna sin svetthydda, och indierna använder Ayur Veda som innefattar örtblandningar, ångbad, oljemassage, tungskrapning och tarmrensningar. I de gamla kinesiska taoistskrifterna kan man läsa om upprepad fasta från 3 till 14 dagar som leder till ett längre liv, grekerna har använt sig av ört- och vattenbad, medan tibetanerna i många hundra år har nyttjat meditation och massage till utrensning av kroppen. Detta med detox är alltså absolut inget nytt.

En god hälsa och ett bra näringsupptag startar i tarmen. Genom att storstäda kroppen på insidan och göra en rejäl utrensning hjälper du tarmen att bli av med slaggprodukter och normaliserar tarmfloran.

Gör din kropp en tjänst och gör en utrensning, dvs en detox! Det är en investering som lönar sig!

En Detox kan göra underverk för kropp och själ. Välj en vecka då du kan koppla av i lugn och ro och bara bry dig om dig själv. Jag kör igång nu på onsdag! Känner starkt att även jag behöver rensa ut gammalt skräp och in med ny energi!

Beställ hem Detoxpaketet idag så kör vi igång en veckas detox på bloggen med start Onsdag 9 okt! jag hänger på!

Beställ DETOXPAKETET! 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.