Sep 292013
 

Garcinia

Garcinia Cambogia är en pumpaliknande frukt som hjälper dig att hantera din kroppsvikt på två olika sätt. Frukten i sig är en aptit suppressant som minskar suget samt ökar serotoninnivåerna. Serotonin är en signalsubstans som ökar välbefinnandet. Balanserade serotonin nivåer bidrar till  tillfredställelse, reflektion och eftertanke, lugn samt bra sömn. Brist orsakar nedstämdhet/depression och impulsivitet.

De som har brister kan känna sug efter enkla kolhydrater såsom pasta och ris, samt salt.  Det har visat att låga nivåer av serotonin är den mest troliga anledningen varför de flesta människor äter för mycket och särskilt under känslomässiga perioder och maten blir då en tröst.

En kombination av två de mekanismer i TRIM PRO Garcinia kan ge dig en säker och effektiv hjälp på vägen mot  viktminskning. Men kom ihåg – Det finns inga genvägar till en bättre hälsa och en balanserad vikt. Det är alltid en bra kost och motion som skapar långsiktigt resultat. Men lite hjälp på vägen kan alltid vara bra!

Trim Pro –  En härlig kombo av Grönt kaffe extrakt, Hallonketoner och hetaste i USA just nu Garcinia!  kan beställas på shopen – KLICKA HÄR. 

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.