Jul 102013
 

Program 5 – Beatrice

Beatrice är en glamourös fläkt och förför med ett otroligt vackert och välvårdat yttre men med en livshistoria som både berör och som får en att känna att här finns det ett och annat att jobba på.

Hon jobbar med skönhetsvård och är van att ta hand om och peppa andra att må bra men har hela livet varit dålig på att ta hand om sig själv. Beatrice har brottats med viktproblem hela livet och har gått från att varit vanlig modell till plus size modell och i dag ser hon sig själv som den glada tjockisen i gänget, en roll hon är hjärtligt trött på. Jojo-bantningskurerna har avlöst varandra och som mest har hon varit upp i 135 kg.

Så fort hon mår lite dåligt så tröstar hon sig med glass och smågodis och trots att hon för några år sedan gjorde en magsäcksoperation så har hon inte lyckats hålla sig till att äta vettigt eller röra på sig.

Bea last är glass och hon äter med glädje enorma mängder!

Av Anna får hon ett alternativ till sin tidigare söta glass som hon nu kan göra själv.

Mood food

Mood food

Allt vi stoppar i oss påverkar våra hormoner och signalsubstanser negativt eller positivt och därmed hela vårt liv. Öka lusten i livet genom maten och lär dig mer om kroppens och hjärnans kemi. Att äta är inget tekniskt, det är en totalupplevelse. Vi äter smakerna såväl som näringen. I min gourmetnytta har maten både själ och hjärta och en fröjd för ögat. Att äta en kost som främjar våra signalsubstanser är ett bra sätt att äta sig “lyckligare”! Läs mer om Mood food »

Gastric By Pass-kost

Att anpassa sig till små portionsstorlekar och välja en näringsrik och varierad kost är viktigt för att du skall få maximal effekt av operationen och för att näringsbrister undvikas. Genom GBP får man en kombination av en liten mage och klart försämratnäringsupptag. Du kan alltså inte äta i den mängd som du tidigare gjort och måste vara extra noga med att äta näringstäta livsmedel. Läs mer om Gastric by pass-kost »

Nyttiga drinkarDrinkparty

Beas drinkparty

Nyttiga alkoholfria drinkar serveras.

Recepten hittas du här »

Länkar

 

Beas resultat och mycket mera hittar du här! 

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.