Jul 082013
 

Anna hjälper prästen Mikael som, efter lång tid av kyrkkaffe med smörgåstårta och småkakor, inte längre kommer i sina motorcykelbyxor. Motorcykeln blir stående trots att det är vår och stundande säsong. Medan Anna sätter Mikael på en hård diet gör församlingen sitt bästa för att stödja prästen.

Gröna Kuren är en bra start till en långsiktig viktminskning och en lugnare mage! Svullen och orolig mage lugnar ned sig och svullnad försvinner från hela kroppen, du slipper sug efter sötsaker och ett pendlande blodsocker.

Gröna kuren innebär att du under 2- 4 veckor äter en kost bestående av bara gröna grönsaker, fett och protein. Detta är en perfekt kost för sockerberoende och en bra kickstart för din viktminskning och även bra för den som har mag och tarmproblem.

Undvik således all frukt, sötsaker, bakverk, juicer och alkohol i alla dess former. Du ska även låta blir stärkelseprodukter som ris och pasta, potatis, morot, palsternacka etc. Allt som göder jäsningsprocesser tas bort i denna kur. Vill du få ett bra resultat oavsett om målet är viktminskning, bli av med sockerberoende eller att få bukt med mag och tarmproblem, skall du vara konsekvent.

Gröna Kuren  ger din mage vila från jäsningar och socker!  Det är oftast de som ligger till grund för dina mag och tarmproblem. Jag kan lova dig att det blir stor positiv förändring på din hälsa, ett stabilt blodsocker och mera energi och pigghet!

Michael går på Gröna Kuren som du kan ladda ned  HÄR

Gröna Kuren Anna Skipper

Bra produkter som stöttar tarmfunktionen under Gröna Kuren:

 Allzym Max – Matsmätlningsenzymer

Probion Daily – Goda tarmbakterier för en lugnare mage

Läs mera om Michael, Bitten Jonsson och Sockerberoende HÄR.

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.