Mar 202013
 

9789174242904

 

 

 

 

Mariann Andersson författare till storsäljaren Baka med LCHF har nu kommit med uppföljaren och nu är det goda matbröd som står i fokus. Boken Baka matbröd med LCHF har ca 40 recept allt från frallor, limpor,knäckebröd till pizza, piroger och smörgåstårta. Alla bör kunna finna sina favoritrecept i denna boken.Att bröden sedan är matbröd i sin rätta bemärkelse gör ju saken inte sämre. Lägg på en hyvelskiva smör och fyll upp med lite goda ostskivor och lite paprika och du har en god och länge mättande frukost, lunch eller utflyktsmat. Och apropå tid … LCHF-matbröd har den enorma fördelen att de är snabba att baka. Man vispar helt enkelt bara ihop alltsammans och låter smeten svälla en stund. Sedan är det bara att forma och grädda.

Mitt nya fina Kokosmjöl hittar du nu på shoppen. RAW Eco Kocosmjöl/fibrer av högsta kvalitet! Endast 4 g kolhydrater. Det äkta mjölet för LCHF bakning!

Anna S

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.