Jan 252013
 

Ladda Livskraft 5 dgr Power Weekend och Vikt och Inspiration 7 dag i maj!

Katalonien – Ett matens mekka och en orörd pärla
Pinjeträd, korkek, azurblått hav, vilda vidder och trekking längs havsbandet – detta är Costa Brava! Matlagningen sker hemma hos mig i köket samt ute på min soliga terrass och i trädgården. Grupperna kommer vara små så det finns gott om tid för att du skall få svar på alla dina frågor. Detta är ett tillfälle för alla som på ett personligt sätt vill lära sig mera om sig själva och framför allt att lära sig laga god och nyttig mat, Gourmetnytta! Vi kommer njuta Kataloniens kultur, vandra längs havet, inhandla pinfärska råvaror till våra matlagningsdagar, äta ljuvliga middagar tillsammans,simma i Medelhavet, picknick i olivlunden och framför allt vill jag inspirera er till en positiv förändring i era liv. Att leva nyttigt och samtidigt kunna njuta det goda liver är ingen omöjlig kombination!

Anna Skippers hälsoresor våren 2013

VIKT & INSPIRATION & AYUR VEDA 19-26 MAJ , 1 VECKA
Anna Skipper Wellness & Cooking Academy kan hjälpa dig gå ner i vikt, motverka sjukdomar, bli piggare, se yngre och fräschare ut, förbättra din prestationsförmåga eller helt enkelt bara lära dig vad din kropp behöver. Vi lär dig hur du genom rätt mat, träning och avspänning finner balans i livet. Vi analyserar din kroppstyp och dina matvanor och lär dig sedan hur du ska nå dina mål. Genom att lära känna dig själv bättre kommer du veta vad just du behöver för att må som bäst Vi kommer gå dagliga hiker längs lederna runt havet, bergen och korkekskogarna. Här får du testa på att träna med Pungy Pump. Vi tränar också dagligen med vår personliga tränare. Vi handlar på marknaden och lagar mat tillsammans i mitt härliga kök och ute på terrassen. Föredragen sker ute på terrassen så du har gott om tid att njuta både ny kunskap och Kataloniens sol.

REUVENATION & AYUR VEDA – POWER WEEKEND 15-19 MAJ, 5 DAGAR
5 dagars intensiv Kom iform kurs med Ayur Veda, daglig träning och matlagning! Tillsammans skapar vi ljuvlig mat som ger kroppen nytt liv och energi. Lär dig mer om Gourmetnytta och hur du kan njuta livet ännu mera när du kan de rätta handgreppen i köket. Vi besöker marknaden och inhandlar maten för gemensamma måltider och lär dig välja ut rätt råvaror för att förbli ung, friskt och vital! Under dagarna kommer du lära dig laga mat kroppen mår bra av, hur du håller dig ung och friskt och får ut maximalt av din träning. Vi kommer laga mycket mat och gå igenom det viktigaste om Ayur Veda så du förstår dig själv och andra bättre. Allt sker hemma hos Anna och ni bor på ett ljuvligt litet hotel i LlaFranc, Kataloniens vackraste by vid Medelhavet med gångavstånd till allt! 5 intensiva dagar fulla med livskraft och ny energi!

BOKNING – RESIA UPPLANDS VÄSBY – Kontakta Eva Drugge eva.drugge@resia.se alt 0859411250

Ladda livskraft pic

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.