Jan 122013
 

På FORMEX lanserar vi nu Big Green Egg i Sverige  Monter  B18:20 

Anna Skipper Big Green Egg

Bij Tuis – toppkrog med 3 Big Green Egg och öppet kök inomhus bland gästerna! Coolt koncept!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Green Egg är en mycket spännande keramisk rök/grill/ugn för trädgården eller terassen jag stötte på i våras i Holland. De flesta stjärnkockar i Europa använder Big Green Egg i restaurangköken och här kan jag säga lagas ljuvliga rätter med smak och känsla! Jag tycker alltid det är spännande att prova nya verktyg för att skapa Gourmet Nytta och här hittade jag en kvalitetsprodukt som inte ger avkall på varken kvalitet eller hälsa.

images-2

Sergio Herman, hetaste 3 stärniga kocken just nu!

Jag har nu en MEDIUM  på balkongen som jag använder året om ( ok vi har ju inte direkt en meter snö i Amsterdam) . Lagar numera massor av “Slow food” i Big Green Egg. Man kan exakt ställa in värmen och få en låg temperatur som på en kolbädd räcker 6 timmar. Ragun jag lagade häromdagen var himmelsk! Serverade den med zucchinispaggetti! Mums!

Arbetar nu mycket tillsammans med Gourmetfood AB, restaurangleverantör av US Beefs högkvalitativa kött i Sverige. Du  möter dem i vår monter och kan provskmaka deras fantastiska produkter tillagade på Big Green Egg!

 Kom och provsmaka kulinariska läckerheter lagade på Big Green Egg och lär dig mera om hur du som andra stjärnkockar kan tillaga kulinariska läckerheter på denna keramiska rök/ugn/grill! Är du intresserad av att bli återförsäljare av Big Green Egg i Sverige eller har du restaurang och vill prova ett Egg i ditt kök har du nu tillfälle att lära dig mera om våra fina Egg och hur de kan användas!

Välkomna till Stockholmsmässan och FORMEX 17-20 januari!

PS – Flera av Sveriges Stjärnkrogar är nu användare är av BIg Green Egg i Sverige!: Besök gärna Håkan Thörnström på Thörnströms i Göteborg och smaka på hans ljuvliga mat tillredd på Big Green Egg! Eller Sjömagasinet –  bli sommarens hit!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.