Dec 092012
 

Grattis igen Maria Ramberg för rimmet och Grattis Glenn Olsson för att du gillade den och blev den lycklige vinnaren. Maila jenna@annaskipper.se så kommer överraskningen på posten. Tyvärr kan vi inte anpassa storlek och färg mm så vi hoppas att det passar dig eller någon annan bland dina nära och kära. Trevlig andra advent!!

anna skippers adventskalender

 

Marias rim:

“Skinka, brunkål, röbetssallad och annat som hör Julen till, rör på fläsket även under denna årstid och sitt inte för ofta still, för besök på Julafton utav Tomtefar det vill vi gärna ha juledagar, men inte behöva byta plats med honom och ha kvar våra magar”

Mys nu på ordentlig i vårt kyliga vackra vinter Sverige.

 

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 12:17

Sorry, the comment form is closed at this time.