Sep 262012
 

 

3 endiver, skiva
1 äpple rött sött i tunna skivor, sprinkla över citron
2 msk majonäs

1 msk gräslök, finhackad
salt/peppar

Vänd runt alla ingredienser i en skål. Ät salladen som den är, eller med avokado alt grilla en skiva entrecote och strimla och lägg på toppen!

Så enkelt men en ljuvligt frisk sallad.

Ps – Vi grattar svärmor Ria Evertse idag som fyller år och som delade med sig av sitt goda recept till mig igår.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Rias godaste endivesallad med grillad entrecote!”

 1. Hej Anna!
  Jag är en tjej som är 1.74 lång, väger 80 kg, jag är ganska muskulös men bastant och lite stor och vill gå ner i vikt nu i höst. Har dansat ca 10 h/vecka, men från och med nästa vecka höjs det till 20 h / vecka. Dansar söndag – torsdag och kör olika stilar varje dag, allt från balett till salsa.
  Jag undrar om all dans kommer räcka som motionsform för att gå ner i vikt om jag samtidigt äter hälsosamt och nyttigt? Kommer jag gå ner i vikt av det? Eller måste jag träna utöver det också tror du? Kommer jag se nån förändring?

  Skulle vara så tacksom för svar, vet inte vem jag ska vända mig till om detta. Har innan haft lite problem med maten och varit inne i onda cirklar så skulle vilja veta hur jag kan gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt och inte genom svält som det blir lite till och från..

  Kram Josefine

Sorry, the comment form is closed at this time.