Aug 232012
 

 

Det här med att nå sina mål är inte helt enkelt. Alla ni som tittat på Du är vad du äter har märkt att alla individer får olika tips utifrån personlighetstyp och livssituation. Detta kan vara anledningen till att du testar en “diet” eller kosthållning som din vän eller väninna lyckats med fast helt UTAN resultat.

Ja det kanske kan låta lite förvirrande men jag arbetar inte utifrån ett koncept som skall gälla alla och alla skall äta efter samma matschema.  7-8 brödskivor laget runt i hela Sverige fungerar inte så bra. Jag har arbetat med elitidrottare och människor i snart 20 år så denna biten kan jag ganska bra.

Alla är vi olika DNA mässiga både på utsida och insidan och har olika kroppstyper som behöver olika bränsle.Vissa är smala och lätta av naturen och andra lite kraftigare och med tyngre benstomme.  En Ferrari tankas inte med apelsinjuice utan har ett speciellt bränsle just för sin motor.

Samma sak är det för oss människor. Visst vi överlever alla på basföda men vi talar här att optimera just en persons förutsättningar och komma i max balans med sig själv. Och med hjälp av livsstilsförändringar efter personlighetstyp ser jag mycket fina resultat.

Vissa fungerar bättre på fett/proteiner/ grönsaker utan kolhydrater, andra fungerar bättre på raw food, mycket frukt och grönt och ytterligare någon annan på rekommenderas någonting annat.

Det är detta vi tittar på i mina viktgrupper. Råden ni får under gruppens 8 veckor är till för att optimera för just DIG. Till att börja med är rekommendationerna relativt lika men allteftersom genom chatt och närmre kontakt hittar vi det som är rätt för just DIG.

Missa inte den nya viktgruppen som startar den 27 Augusti, dvs nu på måndag!

Anmäl dig här>>

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Olika “bränsle” till olika personer”

 1. Vad ska man äta då, om man vill stå stilla i vikt? Har gått ner till 49.7 kg till mina 167.5 cm och känner att jag inte riktigt borde gå ner mer i vikt, men är så rädd att gå upp istället!

Sorry, the comment form is closed at this time.