Aug 222012
 

Nu är det dags igen. Har du några kilon som du vill skaka av dig och få hjälp att lyckas på riktigt? Ta då chansen och gå med i vår viktminskningsgrupp som startar den 27 augusti.

Nedan följer resultat och kommentarer från några av våra fantastiska deltagare i sommargruppen:

Jaquelinn Gustavsson säger:

Bild nr 2.. Och jag vill bara ett stort Tack till alla underbara människor i denna grupp! Det var många,många år sen jag var nere i denna vikt och jag har er och Jenniefer Kindstrand & Anna Skipper att tacka för allt stöd, tips och råd. Jag hoppas vårat sammarbete inom denna grupp kommer att fortsätta och jag är evigt tacksam för jag fick denna hjälp, då jag mådde både fysiskt och psykiskt dåligt innan… Ännu ett bevis på att aldrig är det försent att ändra på sitt liv eller att välja att följa en annan stig.. Stort tack! Men ännu ger jag inte upp, har inte nått mitt mål ännu men är en god bit på vägen.. 😀

Bra jobbat säger vi och applåderar samtidigt!!!

Irene Bengtsson delar med sig av följande:

Nu har vi avslutat vår tid i viktgruppen. Det har varit en jobbig (tro inget annat), rolig och lärorik tid. Jag är mycket nöjd, har nu fått de redskap jag behöver för att fortsätta på egen hand. Har fått fason på kroppen och känner mig vältränad, har en strålande energi nu. Midjan är 10 cm mindre och har gått ner 7 kg. Gruppen har betytt mycket. Vi har gett varandra stöd och uppmuntran hela tiden. Sidan har använts till många diskussioner inom gruppen och vid chatten.
Jag  förde en dagbok under tiden: Tabell med  vikt och mått. Tränings schema, samt lite anteckningar hur dagen har varit. Den var till stor hjälp när jag blev ovän med min våg. Annas och Jennas råd på Skipperssmart är lätta att följa, det är ju bara att sätta igång .  Lite motigt är det i början, men det blir lättare med tiden.
Ett råd till dig som börjar. Gör upp ett träningsschema, och sätt igång med träningen, vänta inte! Veckorna springer iväg. Skaffa kunskap om kosten. De finns på Annas sidor.

Bra jobbat Irene, vi är imponerade av din beslutsamhet och dina fina resultat!

 

Har du bestämt dig för att det är din tur att ge dig själv chansen att lyckas. Tveka inte utan anmäl dig idag genom att köpa startpaketet.
Klicka här för att komma till viktgruppens startpaket>>

På min hemsida hittar du mer information och en pdf att ladda ned med mer information gällande viktgruppens upplägg.

Nu kör vi, vågar du släppa in mig, Anna Skipper i ditt liv?

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.