Aug 112012
 


Vitlökskyckling med mustig rödvinssås!

4-6 kyckling lår med bröst ( 1 p.p)
1 hel vitlök pressad
1 dl citron juice färskpressad
2 dl rött vin
4 msk tomatpuré
4 msk smör till stekning

Fräs kyklingklubborna i en gjutgärnspanna i smör tills de fått lite färg. Salta och peppra.
Pressa vitlöken i grytan ( ja det är mycket men det blir ljuvligt)
Blanda citronjuice, rött vin, tomatpuré och slå över kycklingen i grytan.
Klicka ned 3 msk smör.

På med locket och låt puttra på spisen ca 1 timma på svag svag värme!

Servera med ångad broccoli med parmesanost och gröna löv.

Gör en rejäl sats – blir bara godare dagen efter!!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 10:24

Sorry, the comment form is closed at this time.