Jun 102012
 

Anna Skippers fem snabba nyttiga recept

Det är ju inte alltid man har lust att stå och feja och hacka i köket i timtal för att kunna äta gott och nyttigt. Därför har Anna satt ihop fem recept som är enkla och göra OCH både är goda och nyttiga.

Prova och se vad du tycker, gå sedan gärna in på Annas Facebooksida eller blogg och berätta för oss och andra vad just DU tyckte.

Anna Skippers fem snabba recept


Du hittar recepten här>>

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Fem snabba recept av Anna Skipper”

 1. Hej Anna!

  Jag har har följt programmet sedan starten och blir alltid så inspirerad när jag ser programmet och tänker “nu jävlar får det vara nog”, men det faller ganska snart. Har lyckats sluta med godis helt (godisfri i 7 månader), men stoppar i mig en massa annat sött istället, vilket ofta slutar med att jag hoppar över måltider. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att hitta motivationen i det långa loppet. Förmodligen behöver jag en rejäl spark där bak! Varje vecka, om inte oftare, så börjar jag med hårda tag igen med GI-kosten. Har du några tips på hur jag ska hålla uppe motivationen och hålla mig borta från sötsakerna? Vet att du tidigare tipsat om LCHF för de som har sötsug, men har testat det tidigare och det är inget alternativ för mig eftersom jag har återkommande magkatarr och det förvärrar det.

Sorry, the comment form is closed at this time.