May 302012
 

Sportintresserade 36-åriga Martin lever verkligen inte som en idrottsman. Tvärtom! Stressigt jobb, massor med mat och stora mängder alkohol har gjort att Martin idag har en matchvikt på nästan 160 kg. Hans övervikt gör att han har svårt att andas och lägger han inte om kosten så är sovmasken snart ett måste.

Anna Skipper får Martin att inse att hans livsstil kan leda honom i graven och om fyrbarnspappan vill se sina barn växa upp och så måste han ändra sitt liv radikalt.

Att lägga om kosten och att börja träna blir ingen lätt match för Martin och det blir en och annan kalldusch innan Anna är klar med sitt uppdrag.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 13:19

  One Response to “Rejäla tag i veckans Du är vad du äter”

 1. Hej! Dina program är bara såååå inspirerande. Så inspirerande att jag faktiskt idag satt igång med dina tips på allvar. Rensat kyl och frys o skafferi och in med frukt grönt färskt kyckling o räkor! Helt underbart! Tack! Ska spara också (eller vinna på Lotto) och åka ner till Florens på någon av dina kurser! 🙂 När sätter nästa Viktkurs online igång? Längtar!

Sorry, the comment form is closed at this time.