Apr 262012
 

I kvällens Du är vad du äter.

Kampen mot sockerberoende i kvällens Du är vad du äter.

20-åriga Kathleen drömmer om att komma in på Danshögskolan. Men skräpmat och ätande i smyg har gjort att hon nu väger 115 kilo. Med den kroppshyddan blir det varken piruetter eller hopp.

Det blir en riktig utmaning för Anna att få Kathleen att förstå hur och vad en dansare bör träna och äta. För Kathleen blir vägen till ett sundare liv en jobbig resa på många plan. Betydligt jobbigare än hon räknat med.

Kvällens program kommer handla mycket om sockerberoende och vad man kan göra för att få bukt med det. Missa inte det.

MVH Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  5 Responses to “Anna får brottas med sockerberoende i kvällens Du är vad du äter”

 1. Varför kan man bli så extremt beroende av socker? Jag fick nästan abstinensbesvär förut när jag var beroende av godis. Riktigt otäckt! Påverkade mitt humör mycket negativt.
  Men det är värt besväret att bli fri från socker. Jag är så mycket piggare när jag inte är beroende av socker-kicken. Det trodde jag aldrig då 🙂
  Bra program detta Anna! 🙂 Kram!

 2. Hej Anna!
  Blev inspirerad av gårdagens program, jag känner igen mig i sockerberoendet i form av sug efter bröd! Jag har ingen övervikt och äter ganska hälsosamt idag, men funderar ändå på att lägga om kosten på detta sätt. Jag har två frågor: 1) Är detta LCHF eller en variant på det? I LCHF får man väl inte äta alla grönsaker ovan jord utan det finns vissa restriktioner? 2) Kan jag äta på detta sätt när jag ammar?
  Mvh Anna

 3. Ett tillägg till föregåend inlägg: Jag har inte för högt BMI men jag har några extrakilon som jag gärna skulle vilja bli av med, Jag vill alltså äta på detta sätt både för att gå ner i vikt och för att “avgifta mig” från sockerberoendet.

 4. Intressant och tankeväckande!

 5. Tänk långsiktigt och ha skoj det funkar bäst!

Sorry, the comment form is closed at this time.