Apr 172012
 

Jag tänkte att det kunde vara roligt att komma deltagarna lite närmre så jag mailade Louise från första avsnittet för säsongen och bad henne berätta om sina upplevelser.

Här är hennes berättelse:

Louise från Du är vad du äter avsnitt 1

Jag sökte till programmet för att jag hade ganska mycket ledig tid i skolan och kände att det var dags att ta tag i mig själv igen. Har gjort det förr men behövde en spark i rumpan den här gången. Jag såg reklamen på tv och tänkte att jag skickar väl ett mail, jag kommer ju inte komma med ändå. Men efter det gick det ganska fort.

När jag kom med kände jag mest, vad i hela friden har jag gett mig in på jag vill inte vara med på tv och vara tjockis. Men inget ont som inte för något gott med sig.

Anna är mjukare som person än man kan tro. Mycket är ju tv-personen, hon är bestämd i övrigt också men hon har en varm omtänksam sida också. Hon vill ju såklart att deltagarna ska lyckas av flera anledningar.

Livsstilsförändringen gick lättare än jag trodde, mycket tack vare vänner och familj som peppade. Jag har tränat mycket förut men oj vad roligt det var att komma igång igen på riktigt. Märkte ganska snabbt hur mycket träningen påverkade mitt humör. Klart det var svårt ibland när någon åt lussebullar bredvid mig (jag älskar lussebullar). Men det var ändå ganska smärtfritt. Förutom om man skulle gå ut och äta middag. Det var svårare att hitta bra mat. Det är ju socker i ALLT!!

Anna är ju bra på det sättet att hon kommer på det som passar för varje person och mitt program passade mig perfekt. Det var fantastiskt god mat rätt igenom. Morgondrinken var väl sådär men inte så farlig ändå.

Louise

Mitt råd till de som inte kom med i programmet: Bestäm dig, ge dig själv en period (8-12 veckor) där allt socker och snabbmat är off limits se till att ta minst en promenad om dagen. Håll koll på portionsstorlekarna. Du kommer märka skillnad. Du kommer må bättre och ha tappat i vikt. Du kommer vilja ta din promenad varje dag och dessutom kommer sockersuget ha försvunnit ganska markant.
Hitta på alternativa efterrätter för att piffa till vardagen med. Jag gjorde egen vaniljyoghurt (grekisk yoghurt + en halv skrapad vaniljstång) som jag åt med bär. Äter det fortfarande som mellanmål eller dessert ibland. Supergott!

Det roligaste minnet är småsaker utanför kameran med mitt lilla kamerateam. Vi skrattade ganska mycket ihop. Men det roligaste som ni får se är helt klart Crossfit på Solid. Jag tränade i 12 aptuffa minuter och gav mig själv migrän efter. Hade lätt dödsångest innan. Men oj vad roligt det var!
Röd-i-fejjan-bilden är från mitt första powerbox-pass!

Trött Louise...skulle man kunna säga... CROSSFIT känns!!

Jag är nog ungefär samma som förut men jag är lite piggare och tycker det är roligare att göra saker.
Det absolut bästa är att när jag åkte till fjällen var det fantastiskt roligt att åka snowboard igen och jag orkade hur mycket som helst!
Det var en skön belöning efter allt slit!

 

Tak Louise för att du delar med dig. Tack för din superinsats i Du är vad du äter!!

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Backstage med Louise från säsongens första Du är vad du äter”

 1. Monoculture Calculator…

  […]while the sites we link to below are completely unrelated to ours, we think they are worth a read, so have a look[…]…

 2. michigancarinsurance.info…

  I was reading a very interesting post yester……

 3. michigancarinsurance.info…

  I saw this blog come up on Google reader today, have you……

 4. Sites of interest we have a link to…

  usually posts some very interesting stuff like this. If you’re new to this site…

Sorry, the comment form is closed at this time.