Feb 212012
 

Anna Skipper viktgrupp

Viktgruppen är i full gång och det diskuteras, delas och kämpas för fullt i gruppen. En del åker i “diket” men är snabbt uppe igen och en del tycker det går segt men ger sig attans på att proppen ska släppa och en del kan redan knäppa byxor de inte kunnat ha på över 5 år.

Det har varit och är mycket roligt och lärorikt att ha vår första webb baserade grupp, det blev lite kaos i starten men jag tror det börjar sätta sig nu. Sen är det med viktnedgång som med allt annat, den är mycket individuell och för en del kommer svaret direkt och för en del tar förändringen lite längre tid. Det kan vara otroligt frustrerande men jag tycker att det känns som att vi i gruppen håller varandra över ytan på ett bra sätt.

Alla har fått hjälp med träningen och en del ändrar den löpande och diskuterar med gruppens personliga tränare, jag lägger upp kosten och chattar med deltagarna eller svarar på frågeformulär vid behov.

Kommentar från deltagare:

Viktminskningsgrupp med anna Skipper

För mig var det här nu eller aldrig,
Jag har kört igång den ena kuren efter den andra,har även mailat Anna om råd.
Det har inte ens gått en vecka förrens jag vart i gamla spår igen.
Det var längesen jag kände mig så motiverad o taggad som nu.
Nu har 2 veckor gått o jag är fortfarande med.
Jag behöver nån som stöttar o har krav.
Det har jag fått massor av Anna o Jenna tom träningsprogram.
Även i gruppen har jag fått massa peptalk tips o även höra likasinnades svackor.
Första veckan var jag jätte pigg till att börja med för att mot slutet känna mig helt orkeslös.
Brist på kolhydrater förstås.Men detta hjälpte Anna oss med tips hur vi skulle råda bot på det.
Andra veckan började ju bra men sen blev jag förkyld men jag är kvar.
Tycker det är mycket roligare o laga mat o pröva massa nya saker jag aldrig provat förut.
Som frökex. (min sambo tror att jag har blivit en fågel).
Jag känner smaker på ett helt annat sätt,är piggare gladare o motivationen är på topp.
Den här gruppen är kul,lärorik,motiverande,och något jag varmt kan rekomendera andra.
Camilla

 

Ni som inte är med i denna grupp men är sugna på att vara med i nästa, håll utkik för snart kommer det upp ett nytt datum för den nya gruppen.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.