Dec 282011
 

Japp snart är det dags för er som känner att ni har några extra kilon att “skaka” av att bekänna färg. Vi kommer att starta en viktgrupp under Januari månad helt i “Du är vad du äter” anda. Den kommer att vara 8 v lång och jag vill att alla som tänker delta är beredda på hårt slit som kommer ge resultat!!!

Snart startar min nförsta webb baserade viktgrupp

Gruppen kommer att coachas och ledas fram vecka för vecka med recept, träningsprogram och andra goda råd. Till gruppen kommer vi ha en sluten Facebook grupp där deltagarna kommer att kunna ställa frågor, dela med sig av resultat och diskutera med Ann och varandra.

För att deltaga i gruppen kommer man behöva köpa ett startpaket på Skippersmart, detta för att alla ska ha samma förutsättningar och för att Anna ska kunna ha koll på resultaten. Så gör er beredda nu och håll utkik för inom kort släpps viktgrupps paketen och då är det ett begränsat antal platser som gäller.

ÄR DU MED??

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  67 Responses to “Snart startar en viktgrupp”

 1. Självklart att man vill vara med. har ätit enligt lchf i 3 mån men känner att jag måste vidare.

 2. Klart man är med!

 3. Jag vill vara med !

 4. Åh vad skoj! Jag vill såå gärna vara med!!!

 5. Jag är med!!

 6. Jag vill hemskt gärna vara med.Väntar med spänning.

 7. Jag vill vara med

 8. Det vore inte så dumt att hänga på.

 9. Jag vill vara med, är VÄLDIGT motiverad 🙂

 10. Jag vill vara med

 11. Jag är med!!

 12. Ja me

 13. Ser fram emot att starta upp!

 14. Kan man vara med fast man ammar en liten 5månaders?

 15. Hej!
  Är jag garanterad en plats i gruppen om jag köper ett viktpaket? Startar fler grupper framöver?

Sorry, the comment form is closed at this time.