Dec 262011
 

Anna har ju talat om för mig hur bra de där BungyPump stavarna är. Så i ett par veckor har de legat i sin förpackning men idag åkte den upp. De var lätta att sätta ihop och jag var snart iväg på mitt första BungyPump pass. BungyPump får riktigt bra betyg av mig, de var verkligen så bra som Anna sagt även om jag alltid varit lite av en motståndare till stavgång.

Här kommer mina första åsikter efter mitt förts pass med BungyPump stavarna.

BungyPump stavarna får högt betyg av mig

Ja så jag kom ut idag och testade mina nya Bungypump stavar. Jag ska medge att jag var ganska skeptisk men att det inte krävdes många meter för att övertyga mig. De får riktigt bra betyg av mig. I början kändes det lite svårt att hålla takten, eller att ens hitta någon takt alls men det kom ganska snart.
Läs mer om mina erfarenheter av BungyPump stavarna här>>

God fortsättning!

Kram Jenna

Är du intresserad av ett eget par stavar finns de att köpa här>>

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 21:11

Sorry, the comment form is closed at this time.