Dec 202011
 

Japp nu är det dags för en Facebooktävling. Min Anna Skipper sida behöver komma igång lite så jag tänkte att vi ordnar en tävling. För alla er som är intresserade så är det så bra att jag har ett ställe där jag kan kommunicera med er på ett enkelt sätt och där det är enkelt för er att svara. Detta när jag ska göra något nytt, eftersom det då är jättebra för mig att kunna få feedback.

Facebook tävling med Anna Skipper

Så nu till tävlingen:

Gå in och gilla min sida på Facebook, skriv sedan en liten kommentar eller hälsning i loggen så är du med i utlottningen av en träningstopp att använda själv eller att ge bort till någon du tycker om. Enkelt va? Är du redan en “gillare” av den sidan så räcker det att du lägger en kommentar eller hälsning så är du med. Var 3:e dag fram till den 8 Januari 2012 så det är totalt 6 dragningar. Tävlingen börjar nu och den första dragningen sker den 23 december. Så in och gilla och skriv nu så är du med direkt. Vinnaren presenteras och kontaktas via samma Facebooksida.

Vinn en topp genom att vara med i min Facebooktävling

Klicka här för att komma till min Facebooksida och delta i tävlingen.

Good Luck!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.