Nov 212011
 

Som jag förstått det är det många som tagit illa vid sig när jag uttalat mig som hastigast om Ullared. Jag är ledsen att du uppfattade det på det viset. Detta sades med värme och en stor portion humor. Vi hade ett mycket förtroligt samtal bakom kameran som ej tittarna ser och skojade mycket med varandra.

Det var olyckligt att du uppfattade som en kränkning – det var absolut inte mening och inget ont om klyftpotatis och Ullared.

Hoppas ni kan godta min ursäkt – ibland kan man kanske tolka in saker i sägningar i tv som inte var menat.

Ullared har ju pga av Gekås blivit ett turistmål som det med värme skämtas mycket om. Kanske just för att alla går loss som tokiga där inne och fullkomligt shoppar loss. Likaväl som det skämtas om det är jag övertygad om att det är omtyckt.

Jag har absolut inget emot Ullared

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.