Nov 182011
 

Kära vänner!

Jag får så mycket brev och så många frågor och många av dem är av samma karaktär. Jag svarar på så mycket jag kan men just nu är jag inne i en inspelningsperiod och mitt schema är mycket hektiskt. Jag vill så gärna att just du ska få den hjälp du söker och har därför skapat gratis sajten annaskipper.se. Där kan du hitta massor med recept tips och information. Under fliken lev smart hittar du lösningar på olika tillstånd eller hur man tex gör en detox.

Ta en titt på annaskipper.se där hittar du massor matnyttigt

 

Under fliken recept hittar du alla mina recept som jag gjort i TV och en massa massa mer.

Kikar du under Web Tv och program arkiv så kan du se en kort resumé av alla avsnitten och de tips på kosttillskott och recept som de fick. Det finns även direktlänkar till shopen om du vill köpa samma produkter som deltagarna i programmen. Så ta gärna en stund och leta dig runt kanske hittar du svaret på just din fråga innan jag hinner svara dig. Jag vet själv hur otroligt jobbigt det kan vara att vänta när man vill sätta igång med någonting. Dessutom ska ju inte den goda hälsan behöva vänta en sekund.

MVH Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Glöm inte annaskipper.se”

 1. Hej Anna!

  Jag såg avsnittet om hästtjejen Therese nu senast, hon hade bl.a sockerberoende och jobbigt med magen ibs och svårt att gå ner i vikt.

  När jag såg det avsnittet tänkte jag att precis så är ju jag också! Det var mycket som stämde med hur hon åt och kroppen var..
  Jag har jättesvårt att gå ner i vikt etc, enda skillnaden mellan henne och mig är att jag har inga problem med magen, jag är vegetarian och äter ändå ganska bra mat när man väl lagar någon (vilket man kan hoppa över då och då eftersom vi inte tycker om att laga mat…)

  Iaf, jag skulle jättegärna vilja testa den detoxkuren som hon fick köra de sista veckorna på slutet för att det skulle hända något. Det skulle nog vara något för mig.
  Slutade tex att äta allt socker under 12 veckor men inte mycket hände…och det är ju rätt trist. Behöver nog en kick-start som kanske en detox kan ge.
  Jag har kollat runt på din sida men hittar inget direkt om hur och vad man äter under den här detoxen.
  Finns det något skrivit om det?
  Jag vill ju få i mig det som behövs och göra rätt, så jag oxå kan börja gå ner i vikt!

  Tack för intressant program och hemsida!

 2. Ang. mitt inlägg ovan..Du kan bortse från det 🙂 Jag hittade infon om detoxen, missade det helt innan…

  I korta drag, för att klara detoxen så behöver jag bara dricka smoothies, äta varma grönsakssoppor och sallader från recept här på sidan så har jag en 2 veckors detox..
  Ska testas redan denna veckan!! Tack!

Sorry, the comment form is closed at this time.