Nov 112011
 

Nominerad i kategorin hälsa, spännande!!!

 

Jag fick ett mail häromdagen och där stod det att  jag och min blogg är nominerad till en av Sveriges bästa gröna bloggar. Gissa om jag blev glad. Givetvis var jag inne och kollade och jag ligger under och måste komma upp i röster. Hoppas ni vill hjälpa mig.

Hjälp mig att rösta genom att klicka på bilden

 

 

 

 

Nu gäller omröstningen startade 9 nov och pågår fram tills den 27 november. Då går tre bloggar i varje kategori vidare till finalen som sedan avslutas den 11 december. Kom igen och hjälp mig nu.

RÖSTA HÄR!!!

 

Tack snälla ni!

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.