Nov 032011
 

Förra veckans program avslutades med att Magnus fick åka racerbil. Dessutom tillsammans med en stor idol. Vill du med testa det? Gå in på Racical Motorsports hemsida för mer information.

Radical Motorsport kom och avslutade förra veckans program.

Prova du med, gå in på www.radicalmotorsport.se för mer information.

 

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Vill du åka racerbil?”

 1. Hej Anna!

  Jag följer din blogg riktigt noga, tyvärr befinner jag mig på Island fram till februari och hade tänkt att följa denna säsong via Tv4play. Något som gjorde mig väldigt besviken var att man via tv4 bara kan kolla om är i Sverige. Detta gjorde mig väldigt ledsen och ville bara påpekar att du tyvärr missar en tv-tittare under denna säsong, men din blogg får jag fortsätta att följa. Det är lite dåligt av tv4, eftersom jag kan kolla på playkanalerna kanal 5 och tv3.

  Kram!

 2. Hej Anna! Jag har en fråga. Jag ska detoxa i 20 dagar och undrar om det går lika bra att använda vassleprotein som det risproteinet som är i detoxpaketet? Sen undrar jag en grej till. Är det bra att äta vassleprotein om man är sockerberoende? Det är väl gjort på mjölksocker?
  Tacksam för svar!

 3. Hej Anna! Jag måste bara säga att jag älskar att du är så bestämd och duktig i ditt jobb man får så mycket energi av att titta på dig, jag undrar om du har någon god och nyttig drink som jag kan dricka men jag är bara 15 år och planerar inte precis att gå ner i vikt men jag tycker det är kul att ta hand om kroppen bara undrade om du hade något recept, tack i förhand kram! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.