Oct 312011
 

Ja det är så jag brukar tänka all kraft framåt och positiva tankar. Nytt avsnitt på torsdag medans jag spelar in för kommande säsong, Ja det ni ser på TV är ca en timme inklusive reklam men det tar bra mycket längre att spela in.

Varje deltagare följer mina rekommendationer under åtta veckor och tyvärr måste vi ju klippa ihop det till ett program. Så ni kan förstå att det är lite att göra.

Positivt tänkande är så mycket viktigare än vad vi någonsin kan föreställa oss. Konsten att kunna tänka positivt i en trängd eller jobbig situation är ett mycket bra vapen att ta till för att hålla negativa händelser borta. Talar du om för dig själv att du inte kan eller att du inte kommer att lyckas så styr du handlingarna åt ett negativt håll. Detta gäller verkligen deltagarna i programmet för att förändra sin livsstil är inte enkelt och då gäller det att hjärnan kan styras åt rätt håll.

Positivs tänkande förändrar ditt liv

Positivs tänkande förändrar ditt liv

 

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Ny vecka nya möjligheter”

 1. Hej Anna!
  Jag gjorde nyss ert ayur veda test och blev en Vata. Men jag funderar på om jag kan lita på det, jag menar vissa svarsalternativ hade jag mycket svårt att svara på. Tänk om ett annat val på en fråga (som passade lika bra/obra som det jag nu tog) hade gjort att jag blivit en annan personlighetstyp…

  Kram och tack för bra hemsida och program!

Sorry, the comment form is closed at this time.