Oct 262011
 

Jag får ju inte avslöja någonting men jag tycker inte att ni ska missa morgondagens program.

I veckans avsnitt möter vi:

Den góa och glada Magnus från Göteborg. Han har ett brinnande intresse för bilar och är svag för sötsaker och vill gärna ha stora portioner. Dessutom är han mycket envis.

“Fast as hell” heter racerteamet men frågan är om Anna kan få honom att ändra livsstil enligt samma motto? Eller blir det “slow as hell”?

Vad tror ni?

För övrigt lunkar livet på och det är inspelningar hela dagarna så lunka är nog fel ord, det är helt enkelt fullt upp. Mitt team jobbar på med lite nya ideér så vi hoppas på lite nyheter i höst och vinter. Håll utkik i shopen efter kampanjer som är på ingång. I min butik hittar ni allt som deltagarna använder och på min hemsida hittar ni även recepten.

Håll utkik i shoppen efter kampanjer

Väl mött!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Imorgon är det dags för ett nytt avsnitt.”

 1. Jag ska absolut se ditt program! Du är en så härlig inspirationskälla. Spännande med nya ideér, nyheter är alltid välkommet! //Anna

 2. Jag älskar ditt program, är en riktig soffpotatis som försöker ge mig en spark i rumpan ibland. Efter första avsnittet den här säsongen stack jag ut på en superhärlig joggingtur för att jag blev så supertaggad så med det vill jag tacka för en bra inspirationskälla!

  Jag har som mål att springa tjejmilen i September och tills dess kommer jag använda mig av dina recept och alla tips på hemsidan, linssoppan är min absoluta favorit, så himla god!! Jag har som tur är ingen övervikt att bli av med men svårt att hålla sig i form ändå, som är så viktigt för energin överhuvudtaget i vardagen!

  Keep ut the good work!

  Kram från mig!

 3. hej härliga anna

  du är bäst underbart att följa dig igen, tänkte om man skulle starta upp vad behöver man mest från din shop, gissar att det skulle vara protein pulvret så att man håller sig mätt???
  kram från tina som fick äran att blanda drinkar med dej på hälsomässan för ett år sedan,
  hittade din drinkbok ,bättre sent ‘än aldrig

  så det är väl också en bra början,,,,hmm

  ha det bäst längtar till varje program ,,,,,,,,,,,,,,stora kramen från mej,,,,

Sorry, the comment form is closed at this time.