Oct 232011
 

Hej mina vänner.

Hoppas ni ser fram emot en skön söndag i det fina höstvädret. Säga vad man vill men hösten är iaf vacker när solen skiner och luften känns frisk och renande. Tänker ni ta en promenad i det härliga vädret? Det tänkte jag att jag skulle hinna med någonstans mellan allt arbete.

Hösten är vacker med alla sina färger ellerhur?

Säsongen är nu i full gång och på torsdag kommer att nytt avsnitt. Missa inte det för det kommer att bli mycket spännande.

Jag får många frågor om kost vid amning och graviditet, det förra avsnittet handlade om det och ni kan nu hitta informationen om det programmet på min hemsida här.

Må väl så länge!

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.