Oct 052011
 

Fick ett sånt underbart mail i veckan jag vill dela med mig av. Läs nedan vad “B-M” lyckats med och hur hon fick ordning på sin mage!

Hej Anna

jag har hittat min egen modell och vill berätta att mitt liv är så förändrat tack vare dig och dina goda råd. Har testat de flesta av dina recept som har blivit både makens och mina favoriter men framför allt så har magen lugnat sig och är helt annorlunda mot tidigare. Börjar dagen med en mugg hett vatten och sen UF som en kanonstart på dagen- äntligen är värken i tarmarna borta, värken döpte jag till ” det onda hålet” när det var som värst, kändes som hela buken var ett stort svullet argt hål. Numer är det ingen rusning till toaletten efter frukosten kan tom hålla mig vid resor ja det är helt annorlunda, kan även ta en rask promenad på morgonen som jag inte kunnat på flera år då det satte raketfart på tarmarna. Allzym Max är en stor räddning i mitt dagliga resande då det är svårt att “hitta rätt” mat. Jag har börjat med yoga ja det är inte klokt så förändrad min värld har blivit på bara några månader. Dottern har oxå fått bukt med sin mage tack vare Ultra inFlamexstart varje morgon. Så tusen tusen tack för att du med empati och känsla besvarade mitt mail i somras. Tack och lov för att du finns och peppar oss alla med inte bara goda råd utan ger oss livskvalitet.

Många tacksamma hälsningar

från B-M

PS – Ultra Inflamx samt Allzym Max hittar du på www.skippersmart.se eller i vissa välsorterade hälsokostbutiker.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Det går att få bukt med IBS och en krånglande mage!”

 1. Längtar efter nya avsnitt av “Du är vad du äter”! Bland alla profiler som hörs och syns i media är du alltid värd att se Anna. Din energi och målmedvetenhet går rakt genom rutan. All cred åt dig!

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg eller länka till lite olika vägar att gå om man vill jobba med hälsa men inte vill bli dietist på landstinget? (alltså jobba ungefär som du, coacha andra, men nödvändigtvis inte bli rikskändis) Jag brinner verkligen för hälsa och kan tänka mig att jobba och kämpa mycket!

  • Hej Gabriella, stort tack för ditt inlägg och ditt positiva omdöme. Det gladde mig verkligen!
   Dietister arbetar främst inom sjukvården. Jag har valt att arbeta preventivt med “friska” människor med maten som grund och genom den stärka det friska och nå en bättre hälsa.
   Om du är intresserad av att lära dig mera är basmedicin en god grund att bygga vidare på.
   Näringsterapeut eller näringsfysiolog är bra att fortsätta med . Finns en 2 årig utbildning på Kiropraktorhögskolan i Solna.
   Jag har även kockkunskapen med mig då matlagning med funktion är min passion.
   Österländska filosofier är även en intressant del att ta in. Ayur Veda är oerhört intressant med kost efter personlighetstyp.

   Det finns många vägar att gå och jag hoppas att du liksom jag kan finna din väg.

   Bästa hälsningar

   Anna

 2. Kan mitt återkommande dåliga järnvärde både hb och serumjärn bero på IBS??? Hjälper tabletten mot det????

Sorry, the comment form is closed at this time.