Aug 232011
 

Anna Skippers inspelningsteam

Så här nyttigt äter inspelningsteamet.
Var faktiskt tvungen att dokumentera en av pauserna mellan två tagningar där jag helt frisäger mig ansvaret för menyn. Visst har vi ett stressat schema där det kan bli svårt att få tid att sätta sig ner och ge kroppen det den förtjänar.

Medarbetarna på bilden har tydligen inte tagit speciellt mycket lärdom av att stå vid sidan och se på under inspelningarna. Men å andra sidan finns det som de som faktiskt är betydligt mer skötsamma och betydligt mer extrema än vad jag själv är. Vi har t.ex. en kameraman som är vegan och de flesta i teamet äter faktiskt nyttig och tar lärdom av det jag säger.

Hoppas du själv är sugen på en ny säsong och att du håller dig så långt ifrån snabbmatsfällorna du kan!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Så nyttigt äter mitt inspelningsteam..”

 1. De kanske inte äter sådär VARJE dag heller? 😉

 2. Är det du som har tagit bilden?Ser nästan så ut.Dom vågar knappt få i sig Donkans pommes;)men förstår också att man inte alltid hinner med nyttiga måltider iom stress och brist på tid.Hoppas detta inte upprepar sig alltför ofta bara;)haha….Skulle jag träffa dig skulle jag inte ens våga komma fram med en Donkan påse:)

Sorry, the comment form is closed at this time.