Aug 012011
 

Phenomé Ecolyx – Mitt bästa val – Nu på www.skippersmart.se

Mina absoluta favoritprodukter i badrummet! Ja;-) Jag är en kräm freak!

Tidigt i våras fick jag några provburkar av märket Phenomé för att testa. Jag har provat mig igenom de flesta ekokrämerna men inte hittat något märke som jag tycker håller måttet. Endera är de för feta så de lägger sig som en hinna på huden, eller också för torra och ger ingen effekt. Har aldrig hittat något jag verkligen gillar tills nu!

Har använt NOURISHING Pure Sugarcane deeply sweet scrub hela våren och jag har fått sammetshy! Vilken ljuvlig scrub! Lämnar huden mjuk och len och skinande!

Har även använt REGENERATING Body Butter Almond Milk, mmmm, ett helt underbart Body Butter, så god att man vill äta upp den (det kan man säkert också)! Äntligen finns det nu ett högkvalitativt eko märke med kvalitet, lyxkänsla och effekt!
Nu finns de på shoppen!

Phenomé Ecolyx innehåller inte:

* Parabener (metyl, propyl, etc.)
* Natriumlaurilsulfat (SLS)
* Sodium Laureth Sulfate (SLES)
* Petrolatum / mineraloljedirektivet / Paraffin
* Silikoner
* Polyetylenglykol (PEG)
* Glykoler
* Kemiska solskyddsmedel
* Ftalater
* Etanolaminer (MEA / DEA / te)
* Formaldehyd givare (DMDM Hydantoin, Diazolidinyl urea, metylisotiazolinon)
* Lanolin
* Syntetiska färgämnen
* Syntetiska dofter
* Animaliska ingredienser

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Phenomé Ekologiska hudvårdprodukter – äntligen har de kommit!”

 1. Ja, det där såg inte alls fel ut. Tyvärr har jag hittat produkter som är bra för mitt hy..äntligen efter tusen år men jag tror att jag ska prova på detta ändå=)

 2. Ja, den där serien måste jag prova! Låter väldigt lockande:) Tack för tipset!

Sorry, the comment form is closed at this time.