Jul 262011
 

Nu har Algine Plus åter kommit in i lager på SkipperSmart.se!

Tack alla ni som troget väntat! Nu finns även Supreme Detox Paketet på SkipperSmart.se

 

 

 

 

 

Skippers Algine Plus
Algine Plus består av en unik sammansättning av tre sorters alger som växer på tre olika nivåer i det arktiska ishavet och på så sätt tar upp olika näringsämnen. Alger är en ren naturprodukt och är ett perfekt kosttillskott för alla som vill öka sitt välbefinnande och få mer energi i vardagen.


Algine Plus
ger dig de rätta näringsämnena och förutsättningarna för att hålla dig i form och leva ett hälsosammare och förhoppningsvis även ett längre liv. Eskimåerna på Grönland och Islands urbefolkning är ett av de friskaste folken på jorden. Deras föda består mestadels av fisk och skaldjur som i sin tur till stor del livnär sig på alger. På så sätt får folket i sig alla de nyttiga ämnena från algerna. Här är det svårt att få i sig fisk och skaldjur som levt ett naturligt liv i rena hav men vi kan gå direkt på källan istället – genom att äta alger!

Algine Plus är ett av Sveriges bredaste kosttillskott med alla näringsämnen du behöver!

 

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Algine Plus samt Supreme Detox paketet åter i shoppen!”

 1. Jag skulle vilja ha lite tips på mat i turkiet som är “bra mat” och gärna lite roliga sevärdheter. Ska nämligen till turkiet om några dagar så vore roligt att äta turkisk mat som samtidigt är hälsosamt. och vad man skall akta sig för.

  • Catrhrine,

   Det finns hur mycket bra turkisk mat som helst. bor ni i lägenhet, botanisera på de dagliga matmarknaderna. Det finns ljuvliga grönsaker just nu och fikonen har precis blivit mogna!
   På restaurang kan du välja alla goda små mezes och plocka ihop en god middag. Välj en turkisk variant och inte en turistvariant!

   Hoppas ni får en ljuvlig turkietvistelse – det är varmt nu så tänk på att dricka mycket, 43 grader idag!

   /A

Sorry, the comment form is closed at this time.