Jul 162011
 

Hej på er mitt i sommaren!

Ledsen att jag varit dålig på att blogga men även jag behöver lite vila och total avkoppling från det vardagliga ibland. Utöver det är det massor med nya spännande saker som händer i min värld. Det är också mycket förberedelser inför kommande säsong.

Öppnade min mail och hittade det här:

Vill bara tala om att ert protein är det bästa som finns för mig. Jag har Colon table är mycket känslig för mjölk produkter olika frukter och fiber soya ägg mm. Har provat de flesta protein fabrikaterna och får balong mage. MEN EJ AV ANNA SKIPPERS!! Även Algine Plus är mycket bra för mig och min känsliga magen hoppas det kommer till lager snart. Mycket tacksam Linda

PS: Har ni något för trötta muskler och leder är flitig på tänningen så som Gym och spinning.

Tack Linda det känns bra att höra att mitt protein fungerar bra för dig. Vi jobbar hårt med att ta fram våra kvalitetsprodukter för att de VERKLIGEN ska fungera på bästa sätt. Det är inget lätt arbete. Det finns många konkurrenter som gärna konkurrera med pris istället för kvalitet, priskriget är hårt. Mail som detta ger mig en bekräftelse på att det varit värt att lägga ner allt det hårda slitet. TACK än en gång!

Vill du också testa hittar du produkterna på Skippersmart

Låt magen vara lugn i sommar

 

Den turkiske revisorn fick en skalle

Det känns i luften att det kommer att bli en mycket spännande del 2 av 2011. Just nu jobbar jag på i Turkiet och planerar för framtiden. I Turkiet händer det alltid spännande helt oväntade saker som knappast kan upplevas i Sverige. De flesta är positiva och bra men en del rätt chockerande. Som häromdagen när jag var inne på en statlig juridisk enhet och en revisor helt plötsligt fick en Dansk skalle av “managern” på kontoret. Ja du läste rätt, helt plötsligt kommer managern ut och skallar den stackars revisorn. Det blev världens turbulens, jag vet inte om någon egentligen vet vad det handlade om. Som sagt,  alla hanterar vi motgångar på olika sätt.. I det fallet tror jag att jag håller mig till att kommunicera på det mer svenska tråkiga sättet. Ibland kan jag kanske låta hård och bestämd men det är också där gränsen går.

Nog om det, nu är det dags för mig att gå och lägga mig.

Godnatt på er allihopa, vi hörs snart igen

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Colon Irritabile och DaSkipper Proteinpulver”

 1. Ja herregud, en del blir inte kloka när dom inte får som dom vill..!!
  Ps. Ditt proteinpulver ÄR bra.. verkligen..!

Sorry, the comment form is closed at this time.