Jul 012011
 

Tack till alla er som registrerar er och hjälper till att bygga upp forumet. Givetvis är det roligare desto fler vi blir. Just nu har Jenna släppt frågan om vilket avsnitt av du är vad du äter just du tyckte vad bäst, av säsongens program. Det skulle jag med tycka var kul att veta så gå gärna in och skriv vad du tycker.

Här i Turkiet är det riktigt varmt nu så det är tur att vi har en pool att doppa oss i lite då och då. Turkar är mycket trevliga men man får passa sig lite grand för ibland tar de gärna några kronor extra betalt om man är turist. Jag kan ju lite turkiska nu så jag brukar klara mig, för att lura i dem att jag är turk är lite svårt med mitt utseende. Jag är ju ganska blond, ja och Olof med.

På tal om turkar så kan man ibland se roliga saker här när man strosar runt i stan. Det är svårt för turkarna att lära sig vilket språk de ska öva sig på men engelskan kommer mer och mer. Häromdagen så såg jag den här skylten, här kan man köpa kebab med Brad, är det Brad Pitt månne? Då tar jag en 😉

Kebab med Brad Pitt??!!

En varm dag som denna är det gott med en frisk fruktsallad, detta är min favorit.

Exotisk fruktsallad

Ett bra mellanmål alt en bra lätt frukost. Komplettera gärna med en klick
fet yoghurt eller kesella vid dessert.

Ingredienser

 • 1 dl tärnad färsk ananas
 • 1 dl tärnad mango alt papaya
 • 1 dl skivad banan
 • 1 dl grovt hackade caschewnötter
 • 1 kiwifrukt skalad och tärnad
 • 1 passionsfrukt

Tillagning

 1. Blanda alla ingredienser i en skål och toppa med färsk passionsfrukt.

Ha en bra dag!!

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Anna Skipper forum tar form”

 1. Åh den salladen ser riktigt god ut! 🙂

  Kram Lovisa

 2. Hej,avsnitt nr.4 i du är vad du äter, var mest intressant för mig.
  Inom Ayur veda ser man helheten och varje människa är unik
  Därefter var program nr 8 med Anneli bra,vilken gullig tjej.
  Gott med karibisk mat. Till sist Prästen Mikael och sockersug, som jag tror har blivit väldigt vanligt att ha. Kram på er i sommarvärmen.
  Lena Andersson.

Sorry, the comment form is closed at this time.