Jun 292011
 

Ja nu har jag ett forum som fungerar där ni kan dela era erfarenheter med varandra. Jag vill gärna att ni testar det genom att logga in och skriva någonting.

 

Anna Skipper forum tillgängligt var du än är.

Lite då och då kommer jag att titta in och skriva lite jag med. Dessutom är Jenna inne och kollar och frågar mig och på så sätt hjälper till. Jag vet att detoxgruppens deltagare är inne och delar sina erfarenheter. Så tveka inte registrera dig du med.

Direktlänk till forumet har du här.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  8 Responses to “Anna Skipper forum”

 1. Detta ska jag följa med spänning. Alltid lika kul att kunna byta erfarenheter med varandra samt stötta varandra.// Brixan

 2. Tycker det är jätte bra att du bloggar!! Skulle behöva din support just nu….har blivit alldeles för mycket av det goda under sommarledigheten…magen känns som en spärrballong…tips? (Förutom att äta o dricka mindre såklart : )

  • Gå med i forumet och starta en tråd/topic så kommer du nog få mycket support. I övrigt så beror det lite på hur du känner just nu. VIll du leva lite lättare under sommaren? Anna brukar rekommendera att man äter som mest vid lunch och bara lite mindre och lättare till kvällen, kanske en smoothie eller soppa. Jenna

  • Nu skriver du bland kommentarerna logga in på forumet och registrera dig och starta en tråd så kan fler vara med och diskutera. Jenna

 3. Jag har MCS Multible chemisk sensitivitet ,kallad här i Sverige Doft och chemicalie överkänslighet .Jag behöver verkligen detoxa ,är intresserad av detox gruppen .Kanske skulle vara något för mig .
  Hälsningar

  Hrönn

 4. Ja, så kul med ett sånt här forum. Jag har IBS och har fått en del råd och tips av Anna, hur jag ska komma tillrätta med mina problem.
  Nu har jag inte intagit några mjölkprodukter på ca.1 månad och det funkar rätt så bra.
  Soja och havre är det som gäller.
  Äter lite vitt bröd, lite ris, lite färsk potatis.. ingen pasta, inga fullkornsprodukter, inga råa rotsaker.
  Min mage/tarm har blivit lite bättre.
  Men jag vill må ännu bättre… är det möjligt?

 5. Ina: Sluta helt med vitt bröd så ska du se…

 6. Ett tips till er alla som gör att kroppen mår bättre är att “torrborsta” huden regelbundet. Tipset fick jag av Anna och hennes twittersida. Läs mer på Annas hemsida eller googla själva.

Sorry, the comment form is closed at this time.