Jun 282011
 

Bättre sent än aldrig. Det blev midsommar och helg så summeringen av min detox fick vänta lite.
Nu skriver jag helt ärligt bara rätt upp och ned vad jag tycker. Det var tufft i början men sedan blev det mycket lättare, jag kände att kroppen tyckte om det och jag upplevde känslan av att min kropp ville vara hälsosammare. Vilket givetvis var en mycket skön känsla.

Innan detoxen startade var jag fokuserad på att jag ville gå ner i cm och kg på vågen, men upptäckte under tiden att det inte var lika viktigt för att jag mådde bättre och kände mig mer tight.

Detoxen gav resultat

Dock gick jag ned 4 kg och 6 cm runt midjan så det var ju helt fantastiska resultat!!

Jag tror att de flesta i detoxgruppen känner likadant, rätta mig om jag har fel.

Idag har jag lagt upp ett nytt forum under fliken forum. Kolla gärna in den och prova att registrera er så vi får se att det fungerar.

MVH Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 14:20

  3 Responses to “Detox summering”

 1. Vad körde du för Detox? Den vill jag också pröva!!

  • Vi hade en detox grupp här på bloggen med Anna Skipper. Titta på tidigare inlägg så får du se och fyll i dina uppgifter så kan du vara med på nästa. Jenna

 2. Har Anna tips på kost för att minska/bli av med celluliter? Frukt, grönt, torrborstning, träning – ändå är det jätte svårt att bli av med dom. Finns i släkten, så det kanske bara går att nå så långt man når med ett sunt leverne och acceptera att det genetiska arvet inte går att påverka.

Sorry, the comment form is closed at this time.