Jun 232011
 

Det är nästan med lite sorg som det är över idag. ja eller ikväll, det har varit så skönt att känna att jag inte varit ensam. Jag hoppas verkligen att ni med har känt det.

"Det var lättare att göra en detox när vi var flera."

Det mesta har fungerat bra, ja forumet har varit lite krångligt men jag tittar på en annan lösning vad det gäller det till nästa gång för det är ju skönt att ha ett forum där man kan diskutera allt med varandra.

Jag mår toppen och det är det fler i detox gruppen som gör. Här kommer lite respons från ett par av deltagarna.

Hejsan Jenna.

Jag tycker att det gått så  bra att jag  tänker fortsätta i samma spår även efteråt med Annas recept, tänker ta bort 10 kilo under sommaren.
Jag kände att jag var tvungen att mäta midjan i dag och har minskat 4 cm !!! och känner att hela min kropp har stramat till sig=) (mest lår och rumpa)
Detoxen med dig och Anna har varit super bra för mig, det är länge sedan jag mådde så bra som jag gör nu.
Jag  vill gärna hänga på och detoxa i höst igen.

mvh från en glad
Anne-Lie

Här kommer ett till.

Hej Jenna,

Jag var med till i förrgår, jag gjorde en något kortare kur än er andra men jag är jättenöjd! Tio dagar känns också som en rejäl kur och en god vila för det fysiska systemet. Däremot har jag inte minskat något i midjemåttet, det är 78 cm precis som när jag började. Jag har väl ätit för mycket avocado 🙂 Jag är inte överviktig o ganska sund redan så det var inte för att gå ner i vikt som jag ville vara med så det är helt ok! Jag har ingen våg så jag har inte hunnit väga mig än. Jag vägde 61 kg när vi började och jag känner mig lättare i kroppen men är inte säker på att jag gått ner något….

Tack för den här möjligheten att haka på ett detox sammanhang.

Allt gott från Åse

Tack för de breven.

Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 13:44

  3 Responses to “Sista detoxdagen”

 1. Jag kan bara instämma, lite trist att det är över 🙁
  Jag tänker precis som Anne-Lie fortsätta med Annas recept och plocka ytterligare 8kg över sommaren. 3 kg har jag minskat under detoxen och 10 cm har försvunnit runt midjan 🙂
  Helt otroligt vad lätt det har gått och vad bra jag har mått. Det svåra kommer nu när man ska kämpa vidare på egen hand….

  Stort tack för dessa två veckor!
  Amelie

 2. Jag bryter detoxen nu ikväll efter precis 14 dagar, vilket var lagom lång tid för mig. Jag har följt de första instruktionerna om grönsaker, frukt&bär, bönor, linser, något ägg samt risproteinet, algerna, omega-3, psylliumfrö och mycket vatten/rött och grönt té. Min räddning vid “sug” var 1-2 msk “raw” kakaonibbs, nötter och torkade mullbär. Jag har mått bra hela tiden och fått mer energi för varje dag samt har inte behövt medicinera mot min gräspollenallergi. Min hjärna känns klarare. Min mage har varit uppsvullen ända till dag 11, förmodligen pga. av alla råa fibrer, men när jag körde mer kokta grönsaker och tog bort fibrerna från grönsaksdrinkarna så vände det. Midje- och stussmåttet har minskat flera centimeter och vågen står på min målvikt. Så jag är helnöjd! Jag kommer göra om det om ett par år. Slutligen vill jag säga att jag hade stor nytta av Forumet, även om jag inte lyckades logga in och bli medlem någon gång, samt av Jennas mejl. Jag följde varje dag vad folk skrivit och det inspirerade mig till att fortsätta. Känslan av att vara en del av en stor grupp som kämpar med samma sak gjorde mig mer beslutsam och obenägen att ge upp. Så tack alla ni som skrivit! Nu ska jag bryta med parmesanost och surdegsbröd – härligt!
  Nettan

 3. Jag fortsätter med min Detox jag, jag har haft så många fördelar och börjat utveckla mina sinnen för smak och kombinationer. Jag vill också utveckla mig inom kökskonsten, sedan vi började detoxen har jag groddat mina egna groddar och gjort flera olika nya recept, jag vill fortsätta i samma andan så jag kör 2 veckor till!

Sorry, the comment form is closed at this time.