Jun 222011
 

Ja då är detoxen snart över. Jag har fått mycket mail av er och det känns kul. Vissa har av olika anledningar varit tvungna att bryta eller fuskat lite. Det är så det är. Att bara bryta kostvanor är inte lätt. Sedan kan det vara så att något helt oförväntat händer. I detta fall var det en i gruppen som drabbades av dödsfall i familjen och då kan det givetvis kännas för jobbigt att gå på detox. Vill härmed också passa på att beklaga sorgen.

Jag hamnar lätt i att jag blir besatt av det jag INTE får äta när jag bestämmer mig för något sådant här och det kämpade jag med fösta veckan. Som jag alltid har sagt, suget är jobbigare än hungern. För under dessa veckor har vi verkligen inte behövt gå hungriga och ändå har det stundvis varit mycket tufft.

Det bästa med det här än så länge för mig är att sockersuget är MYCKET MYCKET mindre och det var jag verkligen i behov av eftersom jag helt och hållet hade “ballat” ur och nästan åt godis och skit istället för mat. Tänk att det går så fort ändå, det handlar om att stå emot de där första dagarna för det är de som är jobbigast.

Jag har även fått en del mail med bilder mm. Jag kommer ev lägga upp dem lite längre fram, även kommentarer som jag får på mail som peppar mig otroligt mycket.

Ja mina vänner snart kan vi bara säga

– Det där var inget (hrrrm) ge oss nästa utmaning!!!

Jenna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 19:06

Sorry, the comment form is closed at this time.