Jun 202011
 

Hej på er!

Nu är jag tillbaka hemma och riktigt njöt av min smoothie imorse. Det var inte svårt men kanske inte så kul att köra detox och bara välja ut det som passar en detox ur en buffé. Det blev mycket kalla grönsaker, till frukosten fanns det bara ägg och sedan paprika, gurka och tomat som jag kunde äta. Det blev fattigt men det gick.

Smoothies till frukost

Jag läppjade lite på min sambos vin på lördagen till ett par goda oliver och det var mums!! Men kan ju anses som fusk!!

Så det gick bra och jag har haft en av mina roligaste helger på länge. Det ska verkligen göras om nästa år.

Detox fungerade bra även på adventure days

Det känns verkligen att kroppen mår bättre, jag känner att jag mår bra. Dock känner jag mig ganska svullen och det är jobbigt. Vågen visar i ngen direkt minskning men jag är minus 4 cm i midjan. Det jag tycker är mest intressant av allt är ändå hur sockerkänslig jag blivit. Jag tycker allt smakar socker och jag gillar det INTE. Visst kan jag vara sugen på någon sötsak men när jag smakar på något annat tex scrambeled eggs tyckte jag att det smakade socker, det hade jag aldrig känns innan detoxen.

Mitt sug efter socker är mycket bättre och det är jag tacksam för. Inte heller längtar jag efter massa saker längre. Bröd saknas dock men när detoxen är över tänker jag baka Annas nyttiga bröd och ta ett par skivor av då det suger i “brödtarmen”.  En detox måste vara något av det bästa man kan göra när man ska bryta mönster och börja ett nytt liv för jag känner verkligen hur min kropp vill leva bättre.

Hur mår ni andra?? Jag får så lite respons och blir lite orolig att det inte går bra för er.

Snart kommer alla svaren från Anna. Räknar med att publicera dem ikväll eller imorgon.

He an bra dag och häng i nu de sista dagarna.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 13:05

  10 Responses to “Detox gruppens sista dagar”

 1. Jag lämnar lite respons här då:) för det första, GÖTT att det går så bra för dig nu, att du mår så mycket bättre än i början. För mig går det bra! Jag är i mina kretsar känd för att vara den som alltid är nyttig, så för mig har detoxen inte gjort jätteskillnad… Jag valde också att sluta äta kött som tioåring, med andra ird är jag van vid mycket bönor och linser. Men jag har provat att klara mig utan mejeriprodukter och knäcke som jag annars gillar. Dessutom tar jag ibland en kaka om man är hos vänner och ska fika. Men det hat jag inte gjort nu, en enda gång! Plus att jag nu övervägande köper eko, tidigare kanske bara hälften av det jac köpte var eko. Så endel förändringar har det blivit för mig med!

 2. Jag håller med, att göra en detox är ett bra sätt att sätta punkt när man känner att det har blivit för mycket “gott”. Som i mitt fall, för mycket godis choklad, glass och smörgås. Nu kan jag tänka att det är som en reflex -det är fredag och då ska det vara choklad över helgen. En kopp te och då måste jag ha en macka eller två. Men det finns annat som också är gott.
  När de här 14 dagarna är över tänker jag fortsätta med grönsakerna och böja äta mer vegetariskt med linser och böner.

 3. Hej!
  Är en “antingen eller person”…endera äter jag VÄLDIGT nyttig eller bara skräp. Hängde på detoxen för att jag ville göra en move åt “väldigt nyttigt” igen och det har gått otroligt bra….så himla bra så att det känns som fusk…Har väl nån inneboende föreställning om att det ska vara hårda bud, svett o tårar annars har man inte gjort rätt ;)) Jag hör ju själv hur galet det låter men så har det alltid varit…utom denna gången. Är så otroligt glad för det och känner att en stor transformation har skett, och det tänker jag nu fira med en grön drink. Så skål på er alla och lycka till så här på sluttampen av detoxen men början på vårt “nya” hälsosammare liv.

 4. Hej Jenna! Du är jätte duktig! Visst är det fantastiskt att kunna bli avvand vid socker så pass fort!

  Det går bra för mig med. Jag har inte fuskat en enda gång med maten. Dock har jag bara torrborstat mig 2-3 ggr och inte motionerat varenda dag, men jag motionerar emellanåt. Jag har promenerat, cyklat, cyklat bmx racing. Ska nog ta en joggingrunda i morgon bitti. Är lite mer fisig än vanligt av alla grönsaker, annars mår jag toppen och har hela tiden varit väldigt pigg. Men som du sagt tidigare. Fisarna luktar precis ingenting! 🙂

  Jag längtar efter att få äta protein. Jag tänker bara detoxa 13,5 dag. Jag började en dag efter er p g a studentfest och när det är lunchdags eller dags för kvällsmaten på midsommarafton tänker jag äta lite vanlig midsommarmat!

  Magen känns lite plattare och jag känner mig inte så svullen nu.
  Kram på dig!

 5. Allt går bra fast jag startade några dagar senare än er, lite trött kommer nog så smått att avbryta på ons.Gått ganska bra eftersom vi hjälps åt jag och mannen. Hade nån dag då jag glömde dricka men då fick jag varning med zendrag.

Sorry, the comment form is closed at this time.