Jun 172011
 

Tänk att det redan gått en vecka på vår detox. Visst har det stundvis varit mycket jobbigt men i det stora hela tycker jag ändå med facit i handen att det går lätt.

Jag upplever att jag känner mig “renare” och det känns lättare att göra bra val för hälsan rent allmänt. Jag är inte sugen på att äta skitmat eller att sitta stilla. Det känns som att jag hällt i bra bränsle i min “motor” och nu vill den börja gå riktigt bra. JA det känns helt enkelt som att kroppen börjar KRÄVA ett nyttigt liv. Skön känsla måste jag säga. Hjärnan spelar mig då och då spratt och försöker fresta mig men då tänker jag på alla som kör detta med mig och bara ignorerar den.

Lite uppsvullen och stor känner jag mig dock men det kanske hör till? Ja  det får ju Anna svara på. Är det fler i gruppen som känner så? Eller hur mår ni?

I helgen ska jag testas lite extra, det blev en avstickare till Säfsen för att åka MC. Här bor vi med helpension och får buffé. Så imorse tog jag med mig shakern och drack den och åt lite grönsaker. Visst saknar jag Anna Skippers goda smoothies men jag måste säga att Ultra Clear pulvret smakade riktigt bra ändå.

Mc Adventure on detox

Just det upplever att jag blivit känslig för smak, smakade lite scramble eggs USCH tog en halv tugga men det smakade socker.. Så det förstod jag att jag inte kunde äta, annars har Anna sagt att man kan äta något enstaka ägg.

Ha en bra dag! Jag uppdaterar mer senare!

Jenna

 

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 11:15

Sorry, the comment form is closed at this time.