Jun 152011
 

Detox med Anna Skipper

Det tar emot
Det var Detoxgruppens femte dag  igår och jag fick många mail om att det var en jobbig dag. Det verkade vara många av oss i gruppen som klättrade på väggarna igår. Ja där måste jag inkludera mig själv. Suget efter kolhydrater var enormt.

Detox bbq

Kämpar på och ska klara av hela Detoxen
Trots det gick det bra. Vi grillade hemma igår. Jag hade soja nuggets och grönsaker och ugnsgrillade rotfrukter. Jättegott! På kvällen när suget satte in blev det en näve cashewnötter och lite fruktsallad. Helt ok även om jag gärna hade tagit en macka.

Macka hit och macka dit vad är det som gör att man får ett sådant begär efter mackor? Bara en dålig van givetvis. Den ska brytas!

Jag upplever mig själv ganska känslig just nu, precis som om tårarna ligger på lur under ögonlocken hela tiden. Jag tror att Anna sa något om att det kunde bli så när man rensat ut, så det är väl som det ska.

Anna Skippers Detox grupp kämpar på

Detox gruppen kämpar på

Kommentarer ur detoxgruppen

I dag börjar jag må lite bättre, men jag är sugen på något sött som lite choklad….eller kanske inte men känner mig lite tom något som saknas.
Jag har mått väldigt dåligt i fyra dagar men det beror väl på alla gifter som är på väg bort?? VILKEN HUVUDVÄRK OCH ILLAMÅENDE.
En fråga  om rawfoodtårtan, får man äta den under detoxen? den ser ju helt fantasktisk ut. Funderar lite över om man kan träna under detox? de jag har
frågat kommer med olika svar och de flesta säger att jag ska ta det lungt och ta det efter avslut.”

“Hej Jenna!
Jodå här är det kämpigt. Suktar på sambons goda tunnbröd som han köpte hem på lunchen. Men gjorde mig en skål med fruktsallad istället. Det är mest bröd jag är sugen på men av någon anledning också chips. Jag brukar normalt inte vara något stort fan av chips, så jag vet inte varför jag är så sugen på just det?!

Det jag mest funderar på är vad vi får äta. Först trodde jag att det bara var det som stod på inköpslistan, men sen läste jag att ni gjort linssoppa så då är väl linser okej även det. Men linser kanske är en grönsak? Sen såg jag att nån skrev att vi fick äta kokt fisk och tofu. Så vad får vi äta egentligen. Är det bara bröd, ris, pasta, fågel och kött vi ska hålla oss borta ifrån?
Kämpa på! Du är en inspiration för oss alla!”

“Jo jag är också mega sugen på bröd ));
av allt jag!
brukar inte äta bröd
Men nu ska jag sticka o köra ett Zumba pass o hoppas att de kanske släpper lite!!
Ska också komma igång med min Bikram yoga i morgon efter 2 veckors uppehåll!
De kan verkligen rekommendera snacka om rensning yoga i 40 graders värme o 90 min tufft men underbart!!
Jag brukar köra 5-7 dagar i veckan.
Vi kämpar tillsammans ge inte upp :-))”

“tufft är förnamnet, idag klättrar jag nästan på väggarna, hemsk huvudvärk och drömmer om ljuvliga pastarätter med mkt ost hetta och skaldjur… men säger som du skam den som ger sej, det SKA gå.”

Med detta avslutar jag detta inlägg. Det kommer mer info under dagen.

Kram Jenna som ska ut och springa idag igen

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz
 Posted by at 12:46

Sorry, the comment form is closed at this time.