Jun 142011
 

Detox med Anna Skipper och Jenna

Nu vänder det
Först nu börjar det kännas bättre tycker jag. Jag är fortfarande lite trött men jag har hösnuva med och kan även reagera på det så det behöver inte vara detoxen som gör att jag gäspar hela tiden. Människor i min närhet måste tro att de är jättetråkiga som jag gäspar. Anna rekommenderade mig att börja med rosenrot så det har jag gjort. Andra dagen nu med Rosenroten nu så vi får väl se om jag kan sluta gäspa snart.

Detox dag 4 på Anna Skippers detox.

Det går bättre och bättre
I övrigt så gick detox dag 4, alltså gårdagen bra. Jag upplevde inte att jag var särskilt hungrig. Jag började morgonen med en smoothie, igår hade jag nektarin, banan och hallon i. Det blev riktigt smaskens. Till det provade jag att göra en koffeinfri Latte med rismjölk och den var väl inget att hänga i julgranen direkt. Nej då är jag hellre utan kaffet. Det känns inte som ett problem, inte min Cola light heller.

Sockersuget
Det jag saknar är bröd, gröt, vin och delvis pasta, alltså snabba kolhydrater. Det är beroendet av dessa relativt snabba kolhydrater som fortfarande spökar. Det går inte att negligera för det är riktigt jobbigt när det sätter in. Som tur är har jag inget direkt sug efter rent socker, godis och kaffebröd ,utan det är mat jag längtar efter.

Tydligen längtar jag så mycket att jag igår natt tom hade en mardröm om att jag misslyckades och att jag åt hamburgare med bröd och sedan kom jag på att jag gick på detox och vaknade med känslan av misslyckande. Men sen insåg jag att det bara var en dröm. T.o.m. det undermedvetna vill att du äter. Då krävs det en vilja av stål. Till alla er som är med i detoxgruppen. Känner ni som jag gör just nu vill jag att ni kämpar för jag vet vad ni går igenom. Som Anna sa till Dag. “Detox är HARDCORE!!”

Rockstar on detox med Anna skipper

Detox är hardcore säger Anna Skipper

Är det värt allt?
Jag ska ärligt erkänna att jag ibland är så sugen att jag funderar på om det inte är bättre o skita i allt och leva lite kortare och sämre och kanske tom bli tjock på samma gång, bara jag får äta vad jag vill. STOPP NU!! Snacka om matnarkoman eller socker/kolhydrat pundare. Nej, i de lägena gäller det bara att ta kontrollen över tankarna och leda in dem på sätt spår igen. Ger mig gör jag inte! Detta är starten på mitt nya liv som både jag och min kropp kommer må bättre av. Det vet jag ju!

I forumet har alla som är med i detoxgruppen en rubrik som vi kallar “skitsnack” ni kan ju bara gissa vad som snackas där.. Precis, avföring, jag ska inte bli mer ingående än att säga att det märks att det är gifter som ska ut. Så sätter vi punkt där.

Igår, på detox dag 4, gjorde jag kikärtor a´la Turkiet. Mycket enkelt, det är bara att steka lök och tomat, tillsätta tomatpuré, sat och peppar och sedan kikärtor och vatten. Detta kokas ihop under ca en timme och blir gott och mättande. Anna hjälp gärna till med lite god kryddning till detta.

På kvällen var det sommarfest och när de andra mumsade på pastasallad och kakor, hade jag en vanlig sallad och sedan en fruktsallad med cocos. Det var otroligt gott.

Under gårdagen var jag helt stel i benen så det blev en promenad på 5 km efter all frukt och det gjorde susen.

Ja men nu är vi ju inne på detox dag nummer 5 och löpning står på schemat för mig.

Häng i där ute snart har vi klarat en vecka.
Jenna

 

 

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 09:47

  4 Responses to “Summering detox dag 4”

 1. Tuffa tag!! Jag var på studentfest igår kväll och det hade dukats upp en underbar buffé som jag bara fick njuta av med blicken, men det gick bra, i alla fall just då, för väl hemma var jag så
  sugen på både det ena och det andra att jag höll på att bli tokig. Så hardcore är bara förnamnet. Men nu är frestelserna (läs festerna) över för denna perioden så jag räknar med att det skall bli lite lättare.Detta trots att min pappa blivit sämre i sin cancer och kämpar en tuff kamp just nu och behöver massor med stöd, så jag lägger massor med tid hos honom på sjukhuset…..konstigt nog gör det mej bara ännu mer övertygad om att detta behöver jag, och samtidigt är det skönt att inte bara tänka på sej själv hela tiden, för risken är stor att man blir lite självcentrerad i detta läget…..Kämpa på mina vänner! Vi är bäst!!

 2. Vad skönt att det vänder nu…:))…tycker du/ni är jätteduktiga….Kramar i massor till Er…<3

Sorry, the comment form is closed at this time.