Jun 122011
 

Detox med Anna Skipper

Ja inte mår jag jättebra men jag har mig själv att skylla. Lever man på skit så är det klart att man mår därefter när det ska ut.

Idag hade jag bestämt mig för att springa runt sjön hemma. Det är ca 5 km. Jag har en iphone så jag har laddat ned appen runkeeper, ett mycket bra verktyg om man ska springa och vill hålla reda på sina resultat. Dessutom pratar den med dig var 5 min och talar om hur bra det går, eller som i mitt fall dåligt men det tar vi lite senare. Nackdelen är att man måste ha med sig telefonen.

Efter en god frukost med fruktsallad och smootie, var det bara att ta på sig löparskorna och ge sig ut. Jag har lyckan att ha en mycket fin natur där jag bor så med den omgivningen och musik i öronen var motivationen på topp.

20110612-125608.jpg

Dålig kondition
Men vad händer efter mindre än en km?? Jo jag blir helt slut. Hallå, hur kan jag ha tillåtit mig själv att få så dålig kondition? Varför misshandlar jag min kropp med stillasittande och skit mat? Varför har jag gjort det? Att hålla en bra kost och motionera borde vara det enklaste och mest självklara som finns. Ändå känns det som att jag måste kämpa för att ändra livsstil. Snacka om att det har gått snett.

Efter mina 5 km hade jag ett snitt på 6,4 min per km. Katastrof!! Som tur är blir jag peppad och irriterad när något går dåligt. Nu ska det tränas tills 5 km känns lätt som en plätt. Punkt slut.

20110612-010549.jpg

Skavsår på fötterna fick jag med av mina gamla löparskor. Vad är det som händer? Du är ju snart 40 år sa min sambo. STOPP för det första är jag 36 och det är väl ingen ursäkt till att säcka ihop eller?

Det är tur att jag tillsammans med er och Anna i detoxgruppen har startat en ny livsstil. Perfekt att börja den med en detox så att vi rensar ut det gamla och kan börja om på nytt.

Jag ska avsluta detta inlägg med en kommentar som en detoxdeltagare fått av sin man.
“Det är bra att du går med i den där gruppen för just nu ser du ut som en fästing, dvs litet huvud och stor kropp.”

Ja vad säger man? Alla uttrycker vi oss på olika sätt och det finns ju vissa som är mindre snälla.

Hoppas ni mår bra och att det funkar med detoxen.
Kram o flås
Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 13:16

  2 Responses to “Detox dag 3”

 1. Jag tycker du gör ett lysande jobb. Jag har inte läst innan, har precis kommit med i Anna .S. Fb…. Hur mkt ska du ner?
  Lycka till 🙂

  • Tack! Jag har 6 kg totalt som jag vill gå ner. Men detoxen gör jag för att rensa ut all gammal skit och få en bra start. Jenna

Sorry, the comment form is closed at this time.