Jun 112011
 

Tillfälliga obehag som kan uppstå i samband med detox

Inom alternativ medicinen säger man ibland att man först måste blir sämre för att kunna bli bättre. I samband med olika typer av utrensningar så rensas giftigt avfall ut från kroppen och man kan bli illamående, få huvudvärk och bli tröttare än vanligt. Ju mer gifter som finns i kroppen desto mer obehag kan man få. Men många känner aldrig av några besvär överhuvudtaget.

I dag är det extra viktigt att du tar det lugnt och vilar!

Äter man mycket frukt och grönsaker, och speciellt om man är ovan vid den sortens föda, kan det bli en laxerande effekt och avföringen kan bli lös och vattnig. Man kan lätt få gaser i magen och känna sig uppblåst. Dessutom kan hända att man får riklig avsöndring av slem ur näshålan. Detta är ingen vanlig förkylning utan kroppen stöter bort ett överskott av gifter som samlats i slemhinnorna. Har du varit i Mexico City eller någon annan förorenad storstad? Då vet du hur mycket smuts som samlas i näsan och som visar sig när du snyter dig. En av de naturliga metoderna som kroppen naturligt använder sig av för att bli av med giftiga produkter, är genom förkylning. När slemhinnorna överlastas med mer slem än kroppen tillåter, så rinner det ut. Kroppen tvingar ut det genom näsa och hals.

Det är också vanligt med känslomässiga reaktioner, eftersom gamla spänningar och kroppsminnen kan aktiveras i samband med utrensningen. Man behöver även rensa själen. Minns att gråt är helande.

Utrensningsprocessen är igång och hälsan är på väg tillbaka! Lita på kroppens intelligens och underbara förmåga till återhämtning. Var tacksam för att den fungerar och sköter om denna utrensning.

Skulle du få ihållande besvär så måste du ta kontakt med din läkare. Rådgör alltid med en läkare om du har någon sjukdom eller äter mediciner innan du börjar med någon form av utrensning.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Tips till Detoxgruppen Dag 2 från Anna!”

 1. Jag blir först jävligt trött om jag byter ut kosten mot i huvudsak grönsaker och lite frukt… men efter ett tag blir jag riktigt pigg … går upp i varv … .. ökad libido, energi och och fokuserar mycket bättre på uppgifter

 2. Men oj…detta vill/behöver jag också göra!!! Men det verkar vara bra att göra det då man har semester eller kan man göra det annars också då man har ett väldigt fysiskt jobb på en plats där man absolut aldrig får vara frånvarande från jobbet, knappt ens sjukskriven…
  Tack för svar 🙂 Kämpa på!!!

 3. Hej!
  Huvudvärken tycker jag är jobbig, den poppar upp lite varannandag så där… Och vatten funkar inte mot den… Vad ska jag göra?
  /kajsa

Sorry, the comment form is closed at this time.