Jun 112011
 

Detox med Anna Skipper och Jenna

Igår blev det inga fler inlägg från mig då jag efter att ha hämtat bilen fick en illamående attack utan dess like. Detoxen har tagit ut sin rät och visat att jag verkligen behöver detta, t.o.m. mer ännu jag trodde. JAg har här från Anna att man kan diverse olika symtom när gifterna börjag att röra på sig i kroppen och ska ut. Magen bullrade och värkte och svetten rann och jag var helt säker på att jag skulle kräkas.

Detox mot trötthet

Live like a Rockstar
Nog för att jag levt som en “rockstar”, men så mycket gifter trodde jag inte att jag hade. Nu är jag ännu mer motiverad. Inte för att jag har ätit värktabletter och druckit sprit som Dag i senaste tv-programmet men jag har helt ohämmat ätit precis vad jag velat och det har inte bara varit saker som varit bra för min kropp.

Jag har förstått att det är fler av er som mår dåligt och enligt Anna är det normalt. Hon kommer att berätta mer i ett kommande inlägg under dagen.

Recept och inspiration
Recept kommer ni få tillgång till via lösenord som jag ska skicka ut så fort jag har skrivit klart detta inlägg. Egentligen skulle jag gjort det igår men jag var tvungen att lägga mig när jag kom hem.

Mår bättre redan nu
Idag mår jag bättre och har precis tagit mina algine, linfröolja och min smoothie. I den fick det bli banan, jordgubbar och passionsfrukt idag, tillsammans med ultra clear, rismjölk och psylliumskal såklart. Jättegott.

Innan det tog jag även kallpressad linfröolja, inte tycker jag att det är jättegott men så farligt är det ju inte. Så allt gnäll jag har sett på TV förstår jag inte. En snaps är ju inte heller så god men den lyckas slinka ner..

Nu hänger vi i. Kom igen nu detox gänget!!!

 

Nej nu är det bara att hålla i, detta klarar vi eller hur??

Dags för mig att maila alla i gruppen och se till att ni mår bra och att ni får alla recept. Lite senare blir det linssoppa för min del. MUMS!!
Kram Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 10:59

  5 Responses to “Summering detoxdag 1”

 1. Wow, vilken reaktion från din kropp! Nu vet jag varför jag är så trött och tung i huvudet.. Otroligt att det kan få en sådan effekt på kroppen, det är ju bara frukt o grönsaker…Nåja, nu ska vi bli bättre allihopa 🙂

  • Ja det är helt otroligt men å andra sidan får en som dricker mycket alkohol abstinens och mår dåligt då han slutar. Så tydligen spelar det ingen roll för kroppen om man slutar med dåliga saker och övergår till bra, den reagerar iaf.
   Snart snart snart är det ju utrensat!!
   Jenna

 2. ja tänk vad man stoppar i sig som är helt bort i stöll.. Min mage lever ett synnerligen aktivt liv sen tidigt imorse, skönt att ingen är inplanerat utan jag kan ta dagen som den blir hemma i lugn och ro och nära toaletten 😉 Helt nödvändigt med rensa innanmätet av sin kropp helt klart. Det är bara att köra hårt. Måste erkänna att det här pulvret inte är mums direkt men allt annat som är okej äta är riktigt mums. Tur Anna finns med sin klokskap.

  • Min mage lever också sitt eget lilla liv idag med men vi vet ju att det för något gott med sig. Pulvret är inte så gott kanske men har du mixat det med rismjölk och frukt? Det tycker jag blir supergott. Visst är det tur att vi har Anna, med hennes hjälp klarar vi det här galant. Jenna

 3. Heja heja 🙂 är inte med själv, för jag ska resa bort. Hoppas att detta kommer ut så man kan göra det senare.
  Kram och lycka till.
  June

Sorry, the comment form is closed at this time.