Jun 082011
 

Anna Skippers fyllda kycklingrullader

med parmesanost och soltorkade tomater

Fyllda kycklingrullader med parmesanost och soltorkade tomater

Fyllda kycklingrullader med parmesanost och soltorkade tomater.

Ingredienser:
* 1 paket kycklinglårfiéer 450 g
* 1 ask soltorkade tomater i olja, grovt hackade
* 1 bit Parmigiano Reggiano, hyvlad
* 1 kruka basilika
* Torkad dragon /torkad timjan
* Salt och peppar
* Vitt vin
* Citron, saften av
* Fransk senap
* Grädde

Tillagning:
1. Banka ut kycklinglårfiléerna till tunna schnitslar och dela dem 3 lika delar.

2. Fyll de utbankade schnitzlarna med en liten bit tomat, några blad basilika, en skiva parmesanost.

3. Salta och peppra.

4. Rulla ihop och lägg ned i en ugnsfast form. Krydda rikligt med dragon, timjan och pressa över färsk citron. Ringla över olivolja.

5. Stek i ugn på 200 g ca 15-20 minuter tills rullarna är genomstekta.

6. Ös ett par gånger under tillagningen och tillsätt ev lite vitt vin.

7. När rullarna är klara, klicka ned fransk senap, lite mera vin och grädde. Rör om och låt gå ytterligare 10 minuter i ugnen.

8. Serveras med sallad av: späda gröna löv, parmesanost hyvlad, pinjenötter.
Prova, ni kommer älska den här rätten.
Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.