Jun 072011
 

Hackers borde få stränga straff

Någon idiot hackade min blogg igår och min webbleverantör Smelink hade tyvärr inget skydd mot inkräktaten
Det var inte kul när bloggen helt plötsligt var borta och sidan bara ersattes av en ful pingvin med titeln hackad av tn_scorpion. Helt plötsligt inser man hur skört allt är om någon kan hacka sig in på en stor server för att sabotera. Tänk att det finns människor som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra, er och mig.

Sätt stopp för dessa kriminella aktörer
Jag uppmanar  alla som kan ha en ide om vem det kan vara, att omgående kontakta mig, så ska vi sätta dit personen och se till att vår gemensamma stävan mot ett bättre liv, där vi hjälper varandra, kan fortsätta.

Vi vill komma åt den person som hackade bloggen. Vet du någonting som kan hjälpa oss är vi mycket tacksamma. Bittra och små människor som förstör för andra måste stoppas helt enkelt.

Nu fungerar det igen!
Dock är jag glad att det fungerar igen., så att jag kan fortsätta peppa, stötta och kommunicera med er där ute igen.

Vad är det för idioter som förstör andras verksamhet?

Detox-gruppen är på G
Detox gruppen verkar taggade och det är kul. Jag ska stötta er så gott jag kan. Det kommer gå bra. Hoppas ni blir  flitiga besökare på bloggen och drar med er behövande vänner. Jag kommer kontinuerligt lägga upp information till alla er som vill vara med.

På min sida om Detox kan ni läsa mer om hur era dagar under Detoxen kommer se ut. Klicka här så kommer du direkt in på den. Längst ned på sidan finns även en PDF att ladda ned.

Detox

Hoppas det går bra för Jenna och alla er andra
Jag såg att Jenna hade skrivit att hon ska räkna sina dagliga steg, det är ju toppen. Har du ingen stegräknare så kan du mäta tiden du går.  30 minuters promenad ger ca 3000 steg.  För er som har iPhone finns det en massa program att ta hjälp av. Själv har jag inge så det får bli en stegräknare för mig. Det enda negativa med en mobil är att du måste ha med telefonen på din promenad, det kan vara skönt att slippa den en stund.

En stegräknare rekommenderas varmt
Det som är bra med en stegräknare och jag använder en själv, är att det är lätt att mäta resultatet efter dagens pass och hela dagens totala steg. Man hakar på sig stegräknaren på morgonen och sedan gör den sitt jobb. Att göra samma sak med en mobiltelefon kan bli lite klumpigt men som sagt, det fungerar det med.

När ni ger er ut och promenerar glöm då inte bort att ha på er bra skor så att ni inte får problem med benhinnor eller knän.

Powerwalk med min hälsoresa

Morgonpromenad i bergen

Här har ni en härlig bild på en av de många “powerwalks” vi har med grupperna som kommer hit till mig på hälsoresorna i Turkiet.

Nu är det dags att äta lite god nyttig mat.

Vi ses!
Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  11 Responses to “Nu fungerar bloggen igen”

 1. Hej Anna, jag började att använda ditt viktpaket(proteinpulver,psyllumfrö och fiskolja) även Algine plus, rosenrot, oxytarm, grönt te extrakt, samt vetegräs för en vecka sedan. Nu har jag också beställt detox-paketet, tror att det kan vara bra för mig. (Hoppas jag hinner få det till torsdag) Ska jag göra uppehåll med de förstnämnda produkterna eller kan jag använda dem samtidigt med detox? Har även fått med maken på det här. Tack för alla intressanta och roliga tv-program genom åren. Kram Lena.

 2. Tycker det låter märkligt att ert webbhotell inte gör daglig backup på allt innehåll. Det brukar alla webbhotell värda namnet ha. Så om någon hackar sig in är det bara att be hotellet återställa till senaste kopian bara. Gör de ingen daglig backup, byt webbleverantör.

 3. Hej,

  Dum fråga kanske, men om inte din leverantör hade backup hur kan då bloggen fungera igen?

  • Vi har reparerat den själva. Den är fortfarande inte helt återställd. I dagsläget 14/6 så fixade Smelink till alla gamla inlägg så att vi inte behövde ordna dem. Tack för det Smelink.

 4. Anna, jag hoppas du inser att du antagligen bara drar till dig fler hackers genom att kalla Tux för “ful pingvin”. Otroligt omoget och förargelseväckande av dig att provocera människor på det sättet.

  Mvh

 5. Byt till en webbleverantör som för daglig backup och som har bättre säkerhet.

 6. Tux är ingen ful pingvin. 🙁

 7. Lycka till att stoppa honom. http://www.zone-h.org/archive/notifier=Tn_Scorpion/page=1
  Där har du ett gäng sidor han har defaceat, din lilla pissblogg var bara en i raden.

  Och tror du verkligen din blogg är en sådan viktig litterär skatt så folk tar av sin fritid för att försöka hitta någon anonym hacker? Ego much?

 8. Som webbhotell till skippers blogg vill vi lägga in ett klargörande.
  Vi beklagar att bloggen blev hackad och förstår den frustration som uppstod.
  Attacken skedde via ett säkerhetshål i WordPress (Världens mest använda open source baserade bloggprogram) och inte via vår plattform/tekniska lösning.

  Vi på Smelink tar dagliga backuper och 18 timmar efter hackeratacken lade vi upp en backup som återställde hela bloggen.
  Ingen information gick förlorad. Vi har fått kritik för att det tog 18 timmar och detta är nått som vi har tagit till oss.
  Tack för ordet!

  • Smelink – tack för att ni tog tag i hacker problematiken med snabbhet!
   Vi är mycket nöjda med er som webside leverantör och får alltid bästa möjliga service!

   Tack – Anna

Sorry, the comment form is closed at this time.