Jun 062011
 

Hej på er!

Igår gick jag och funderade på när vi skulle sätta fart med vår detox och kom fram till att det är bra om vi kommer igång på torsdag så vi hinner klart till midsommar. Jag hoppas att de jobbar på i shoppen så att vi alla hinner få våra saker.

Jag som inte har tränat på ett tag tänkte passa på att komma igång med det samtidigt. Funderar på att köpa en stegräknare och registrera alla mina steg. Anna har en i sin shop som jag tänkte beställa.

Stegräknare från Skippersmart

Allt som kan mätas tycker jag är kul. På tal om att mätas så ska vi väl “väga” in oss på onsdag kväll med kg och cm. Det är ju viktigt att vi kan se resultaten. Därför har jag bett Anna att skapa ett formulär med frågor som vi i gruppen ska svara på kvällen innan vi börjar och dagen då vi slutar. När det är klart kommer vi utefter era och mina svar få en indikation på hur detoxen har påverkat vår mentala hälsa.

Jag är så laddad och utefter gruppdeltagarnas mail märker jag att det är fler som är det. Det känns jättekul. Det enda med att “vänta” på att starta är att jag “passar på” att unna mig onyttigheter, så det skulle inte förvåna mig om jag går upp ett kg INNAN vi ska börja. Vad är det för dumheter att hålla på så??

Att inte dricka vin tycker jag känns lite jobbigt men men allt i livet kan ju inte vara lätt!

Så på torsdag kör vi. Är ni med?

Kram Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 16:29

  19 Responses to “Kör en detox fram till midsommar”

 1. Jaa, jag är med och laddad. Har dock frossat i helgen, helt sjukt hur jag håller på! Antar att frossandet gör att jag kommer må jättedåligt dag 3 eller något! :/ Men det tar jag då! ;D

  Kram Susanne

  • Lika för mig, jag verkar inte kunna sluta heller utan frossar på tills vi kör…. dumt jag vet men så verkar det bli. Kram Jenna

 2. Det beror ju på om man fått hem grejerna då…….

 3. Jag är med! Blir lite jobbigt med studentfesten på fredag bara…men som sagt annars blir det ju jobbigt på midsommar istället.

 4. Jag vill vara med! Känns som lite lagom grupptryck är precis vad jag behöver – och en färdig paketlösning. Laddad till tänderna om än min sons examen och 16årsfirande blir en utmaning att detoxa över – men sommartid är det ju alltid kalas av något slag och gud vet att jag unnat mig mer än jag borde sista året – annars vore jag inte tyngre än jag någonsin varit i mitt 40-åriga liv, så; NU KÖR VI!!!

 5. jag är med

 6. Jag är med om jag har fått hem grejerna.

  MVH Eva

 7. Skulle kunna tänka mig o köra detoxen, men det är väl för sent nu! Men ni andra Lycka till!

 8. Jenna!

  Spelar det någon roll om vi är några som startar på lördag – 2 dagars eftersläp? För jag detoxar nog hellre på midsommarafton än på studentfesten på fredag.

  Bästa hälsningar
  Catta

  • Nej det går givetvis bra. Vi får se hur det är med shopen, jag ska kolla med Anna så att de hinner med. Det kanske blir att köra på fredag, för då hinner vi ju med klart till midsommar. Då släpar du bara en dag. Konstigt men jag längtar lite. Kram Jenna

 9. Hej! vad ska man göra för att få bort buk fett + kärlekshandtag ?

 10. Jag ser också fram emot detoxen!

  Ja börjar Ni andra på fredag och jag på lördag så kan det ju inte göra så mycket att jag släpar en dag! Bra! För jag vill vara med i gänget!

  Håller på att botanisera och försöka handla hem ännu mer ekologiskt än vanligt vilket jag även tänker göra framöver. Men det är inte lätt att få tag på ekologiska grönsaker och frukter alltid. Och trist när de är dubbelt så dyra ibland. Men det är min hälsa! Och jag vill leva länge och vara pigg och må bra!

  Kram
  Catta

 11. I´m in!

 12. Jag kommer inte in hur jag än aktiverar, det står bara error.
  Snart ger jag upp.

  //Eva

Sorry, the comment form is closed at this time.