Jun 052011
 

Gå ner i vikt med viktpaketet

Att öppna min mail kan vara kul ibland, speciellt när man möts av detta:

Jag kör  stenhårt med mitt Viktpaket och den verkar funka bra för mig, sjunker just nu med 1  till 1,5 kilo i veckan, allt känns helt okey.
Det som jag nu upplever är  att min värk i axlarna har avtagit markant, lederna känns mycket smidigare,  känner min mycket piggare.
Okey cyklar nu c:a 10 mil i veckan nu och allt  känns som det ska, mår med andra ord skitbra.
Okey får lite mjölksyra i  mina knän när jag cyklar, men det har blivit betydligt bättre.

Försvinner  så fort jag trampar lite lugnare och när jag  stretchat när jag kommer  hem.
Dricka varmvatten med ingefära, häller även i kanel, blir godare då  +en näve nötter, funkar det med.
Anna du ska se att det inte blir  vassruggen i sommar, i alla fall inte för min del, för dig kan jag inte svara  .
Har nu gott  ner c:a 8 kilo på 6 veckor allt okey.
Mitt mål är runt 90 kilo, väger nu  98. längd 1,80

Mvh
Staffan

Viktminskningspaketet

Viktpaketet hittar du på Skippersmart.

Tack för ditt mail Staffan.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Nöjd viktpakets kund som bestämt sig för att avboka sin vassplats i sommar;-)”

 1. Jag mår också jätte bra av viktpaketet. Vägde början 85 kg men är nu nere i 83 på drygt 3 veckor. Jag märkte med en gång att jag blev piggare och orkade mycket mera. Nu kan jag inte tänka mig att äta smörgåsar till frukost längre känns inte så jätte fräscht.
  Kan rekommendera viktpaketet till alla och jag kan lova att man får resultat ganska fort med både viktnedgång samt att man mår mycket bättre.

 2. hej

  Har hållt på med viktpaketet i ca 1 månad nu och har en liten fråga hur länge man kan hålla på med paketet. Mår så mycket bättre och har gått ner 4 kg. Det här är verkligen det bästa för mig då jag har försökt med andra produkter men ej lyckats.

 3. Men vad roligt!! Jag håller på med gröna kuren, och imorse när jag tittade mig i spegeln såg jag till min glädje att min hy såg mjuk och slät ut. Min mage har slutat krångla, vilket är skööönt.. det är också gott och jag känner mig mätt och nöjd och STABIL!! Dessvärre en häl som krånglar, men det går ju över det med 🙂 första veckan sjönk jag med 1,3 kg vilket gjorde mig oerhört glad!! stor kram Anna, för att du delar med dig så brett om din kunskap!

 4. Hej anna!
  Själv hoppar jag tillbaka till vassen för gott!

  /a

Sorry, the comment form is closed at this time.